,

Clujul, mai scump ca Dubaiul. La ce preț a fost scos la vânzare un „coteț” de garsonieră în Mănăștur? Suma este URIAȘĂ pentru ceea ce oferă

Posted by

Nesimțirea proprietarilor de apartamente și garsoniere din Cluj-Napoca atinge cote uriașe, iar piața imobiliară clujeană a ajuns supraevaluată, cu oferte exorbitante. 

Un astfel de exemplu concret este o garsonieră recent renovată de doar 29 mp din cartierul Mănăștur, de pe strada Grigore Alexandrescu, scoasă la vânzare cu o sumă astronomică de 87.500 de euro.

„Garsonieră de vânzare în Mănăștur, complet renovată! 87.500 Euro (nr. telefon contact). 1 Cameră, Grigore Alexandrescu, Mănăștur. 29 mp. Proprietatea dispune de o suprafață utilă de 29 mp și dispune de cameră open space, bucătărie, baie și hol. Acesta (apartamentul – n. red.) se află la etajul 3 al unui imobil cu 10 etaje, liftul fiind nou. Apartamentul deține finisaje moderne și se vinde complet mobilat și utilat conform fotografiilor de prezentare”, se arată în descrierea garsonierei postată pe un grup de Facebook.

Garsoniera nu are cuptor și pat, viitorul proprietar va trebui să doarmă pe o canapea, dar nici un frigider nu apare în fotografiile de prezentare.

Nici baia nu este prea generoasă, având o cabină de duș și o mașină de spălat, toate înghesuite.

Prețul de 87.500 de euro este considerat unul exagerat pentru lipsurile pe care le are minuscula garsonieră.

Tu ce părere ai, a ajuns piața imobiliară din Cluj-Napoca o bulă supraevaluată?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *