,

Clujul, tot mai preferat de români ca destinație pentru city-break

Posted by

Unul dintre cele mai atractive orașe din România în ceea ce privește destinațiile pentru city-break-uri este municipiul Cluj-Napoca, care este în topul orașelor preferate de români.

La capitolul city-break-uri, peste 30% din numărul total al rezervărilor venite din partea turiștilor români pentru luna septembrie au fost realizate în marile orașe din țară.

Astfel, conform unui studiu Travelminit.ro, 34% dintre rezervările făcute în septembrie s-au realizat la unităţi de cazare din oraşe mari din România, citat de mediafax.

Care sunt orașele cele mai preferate de români

De asemenea, 25% dintre rezervări s-au efectuat la munte, iar 21% dintre rezervări au fost în staţiunile balneoclimaterice, cifre care indică faptul că acestea sunt destinaţiile de interes pentru turiştii care îşi doresc sejururi de toamnă.

În topul celor mai căutate oraşe figurează Braşov, Bucureşti, Predeal, Sibiu, Cluj-Napoca, Oradea, Sovata, Sinaia, Timişoara şi Poiana Braşov, astfel că este de aşteptat ca aceste destinaţii să se aglomereze semnificativ în următoarea perioadă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *