, ,

Clujul va avea aqua park în sfârșit! Au fost anunțate noi detalii despre acest proiect mult așteptat de către clujeni

Posted by

Mult așteptatul proiect al Aqua Park-ului din Cluj-Napoca prinde contur, iar în această toamnă vom avea studiul de fezabilitate finalizat, urmând ca ulterior să intre în Consiliul Local și la dezbateri.

Noul Aqua Park va fi ridicat în cartierul Grigorescu, pe amplasamentul actualului ștrand SUN, iar proiectul se află printre cele prioritare. Acesta se află doar la faza birocratică în momentul de față.

Suprafața pe care va fi construit viitorul Aqua Park este de prafață de 5,5 ha.

Boc a făcut lumină, marți, într-o conferință de presă despre acest proiect mult așteptat de către clujeni.

„În septembrie este termenul de predare a SF-ului (studiului de fezabilitate – n. red.), astfel încât să putem intra apoi în Consiliul Local cu dezbateri. A fost dat un proiect inițial pe care l-a avut RADP-ul, după care l-am preluat noi, la Primărie, astfel că îl vom duce mai departe. Va fi gata la începutul toamnei acest proiect”, a declarat Boc.

Viitorul Aqua Park va fi construit printr-un parteneriat public-privat și ar urma să coste peste 40 de milioane de euro.

Proiectul aqua park-ului este unul intens discutat în spațiul public la Cluj-Napoca și a fost una dintre eternele promisiuni electorale ale administrației liberale care conduce acest oraș de aproape 20 de ani, dar s-a împiedicat de fiecare dată în procesul birocratic și identificarea unui teren pentru o asemenea investiție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *