, ,

CNA-ul doarme? Desen animat maghiar cu mesaje obscene, promovat de TVR 1! Fanii lui „U” Cluj au explodat și solicită explicații

Posted by

Televiziunea publică a difuzat astăzi, 4 septembrie, de la ora 15:00, un desen animat în limba maghiară, Mátyas, Mátyas, realizat de regizorul Cecilia Felmeri, iar în cadrul acestuia apar cadre cu mesaje obscene.

Copiii și părinții care au urmărit acest desen animat în limba maghiară au putut observa foarte clar mesaje obscene împotriva clubului de fotbal FC Universitate Cluj, fiind extrem de vizibile cuvinte precum „P..a” sau „M..e U”.

Fanii Universității au explodat și solicită explicații conducerii Televiziunii Române, dar și CNA-ului.

„Azi, 4 Septembrie, 2023.

La ora 15:00 pe TVR este obișnuita emisiune în limba maghiară.
Nimic neobișnuit, nimic obiectat.

Se difuzează animația Mátyas, Mátyas – regizor Felmeri Cecilia. Nimic neobișnuit, dar avem de obiectat!

Nimic neobișnuit pentru că suntem obișnuiți cu incompetența presei, televiziunilor în general, celei naționale în special.

De ce obiectăm? Suntem revoltați și ne vine să facem multe, obiectăm zicem elegant, ca să nu depășim limitele academice. Păi mă oameni buni, noi nu știm cum să reacționăm, când în miezul zilei, pe televiziunea națională, Universitatea este înjurată.

Așteptăm sugestii din partea voastră, în comentarii și în egală măsură, suntem interesați de o poziție oficială din partea Televiziunii Naționale în ceea ce privește această întâmplare”, se arată într-un comunicat al Peluzei Șepcile roșii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *