,

Coincidențe morbide în cazul morții clujencei Laura Roșca, alias DJ Lalla. Cu câteva zile înainte a murit un alt DJ cunoscut

Posted by

Cei care au cunoscut-o pe Laura Roșca, alias DJ Lalla, susțin că aceasta ar fi suferit o depresie, din cauza unor morți neașteptate ale unor cunoscuți.

Originară din Turda, județul Cluj, DJ Lalla a fost găsită moartă, în costum de baie, pe o plajă din Mamaia. Autopsia care va fi efectuată la Institutul de Medicină Legală din Constanța va stabili cauza morții femeii de 34 de ani.

Un alt DJ cunoscut, care lucrează și pentru PRO TV, Dana Neacșu, cunoscută sub numele de scenă ca DJ Harra, a scris un mesaj, din care rezultă că Laura ar fi fost în depresie.

”Tocmai am primit un telefon de la o publicație, care mi-a spus că Laura Roșca, nu mai este … Sunt în șoc… Sper încă să fie ceva glumă morbidă …! Înțeleg că emoțional nu era foarte bine și cea mai plauzibilă teorie este sinuciderea. Personal … refuz încă să cred … Vă rog, vă rog, pe toți …, dacă aveți stări emoționale nasoale, sunt normale, cereți ajutor, nu vă fie rușine. Toți le avem. Apelați la terapie psihologică. Și eu fac. De un an jumătate. Mulți oameni fac și își trăiesc viața linistiți și conștienți. Depresia nu este o boală de care să vă fie rușine. Este o stare emoțională care are și ea medicul ei…! Laura … nu am cuvinte…!”, a scris DJ Harra.

Mesajul postat de DJ Harra vorbește despre o depresie de care suferea DJ Lalla
Mesajul postat de DJ Harra vorbește despre o depresie de care suferea DJ Lalla

Mesajul scris de Dana Neacșu a fost ulterior editat.

Prietenii vorbesc despre un ”criminal”

Un alt internaut, Marian Rădulescu a postat un mesaj legat de moartea tinerei din Turda.

Bărbatul sugerează că există un ”criminal”, care ar fi determinat-o pe Lalla să recurgă la un gest disperat, fără să dea alte amănunte.

”Laura Claudia Roșca (Lalla), cea mai tare DJ de pe litoralul nostru, Mamaia Nord. (Redactor prezentator la radio 3 net on.line). Drum lin frumoasă „Lalla” ne-ai părăsit când era mai bine. Ce criminal ți-a făcut asta? Nu ne vom lasă pănă nu vom afla adevărul. Prietenii sunt în gând cu tine. Toți … te regretă copil cuminte și sensibil. O sa cânți și încânți îngerii Ce te înconjoară. Regret…”, a scris Marian Rădulescu.

Acesta a mai postat și un alt mesaj legat de moartea unei alte tinere, cu doar o zi înainte.

Nu se știe dacă Laura era prietenă cu femeia decedată, despre care face referire Marian Rădulescu.

La finalul lui august a murit un alt DJ celebru

Mai exact, pe data de 18 august, a murit în condiții necunoscut, Claudiu Găzdaru, alias Dubphone.

”Claudiu nu numai că a fost un DJ și producător desăvârșit, dar a fost și o sursă constantă de bucurie și inspirație pentru toți cei care l-au cunoscut. Tuturor le va lipsi teribil, dar muzica sa va trăi veșnic ca o amintire a dragostei și creativității sale”, au scris cei care l-au cunoscut.

Doi DJ cunoscut au murit la interval de o lună de zile.
Doi DJ cunoscut au murit la interval de o lună de zile. Sursa foto: captură foto

Revenind, un prieten al Laurei a scris un mesaj din care rezultă că cei doi s-ar fi cunoscut, fiind totodată o tragedie aceste plecări premature.

”Veștile proaste parcă nu se mai opresc! După ce am aflat că politia l-a găsit mort în casa pe Claudiu (Dubphone), astăzi am primit vestea că pe Laura (Dj Lalla) au gaist-o moartă pe plaja din Mamaia Nord. Să vă odihniți în pace, dragii mei!”, a scris Florin.

 

Un răspuns

  1. Avatar CATRANJI Vasile
    CATRANJI Vasile

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *