,

Comuna Feleacu are drumuri din Evul Mediu. Case de sute de mii de euro cu noroi la poartă

Posted by

Localitatea Feleacu, la doi pași de municipiul Cluj Napoca, face parte integrantă din comuna Feleacu. Drumuri din Evul Mediu

În ultimii ani, localitatea aflat la patru kilometri de Cluj Napoca, s-a dezvoltat foarte mult din punct de vedere imobiliar.

drumuri din Evul Mediu
drumuri din Evul Mediu

Cei care s-au mutat în zonă, au construit case care mai de care mai frumoase. Cu toate astea, administrația comunei, condusă  de liberalul Gabriel Costea, a rămas în urmă.

Locuitorii se plâng că nu au drumuri, nu există rețea de canalizare, etc.

”Uitați cum arată drumul și cum îi de amenajat Feleacu. Feleacu lângă Cluj, unde metru pătrat la teren este 150 de euro. O casă recent construită este vândută cu 350.000 de euro. Și așa este toată comuna Feleacu, în afară de drumurile principale care aparțin de Drumurile Naționale. Dezastru, dezastru”, a comentat Raul, pe o rețea de socializare.

Frenezie înainte de campania electorală. Drumuri din Evul Mediu

Cu trei luni înainte de alegerile locale, Primăria Feleacu a anunțat că va trece la asfaltarea a zece kilometri de drumuri comunale.

Locuitorii sunt sceptici că proiectul va fi dus la bun sfârșit.

”Vă anunțăm că am reluat lucrările la drumurile care urmează să fie asfaltate în comuna noastră! În acest an, vom asfalta încă 10 km drumuri. Începând de mâine, demarăm lucrările pentru asfaltarea drumului din zona „Pârâul Florii”. Totodată, vă informăm că lucrarea de protecție a conductei Transgaz pe drumul din Valea Capriorii a fost finalizată la începutul acestei primăveri, pregătind terenul pentru asfaltare. De asemenea, azi a fost dat ordinul de începere a lucrărilor pentru data de 18 martie pentru un proiect de asfaltare în Valcele-Saradis”, anunță Primăria Feleacu.

 

3 răspunsuri

 1. Avatar Rozy
  Rozy
  1. Avatar FLORIN
   FLORIN
 2. Avatar Florin
  Florin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *