Acasă NATIONAL Concediu pe litoral și experiență de coșmar pentru o familie din România...

Concediu pe litoral și experiență de coșmar pentru o familie din România într-un spital public. Pentru asta plătim taxe și impozite la stat?

0

O familie din localitatea Breaza, județul Prahova, a avut parte de un concediu de coșmar pe litoralul românesc, după ce fiica lor, în vârstă de 5 ani, a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Părinții au mers cu micuța la Spitalul Județean Constanța.

Nici nu au fost internați, fiindcă femeia și-a dat seama că nu va fi o perioadă deloc ușoară pentru ei doi. Aceasta a făcut publice mai multe nereguli care au loc în unitatea medicală.

Condiții mizerabile, sistem de sănătate la pământ

Iată în ce condiții halucinante a stat alături de copil, dar și în ce a constat micul dejun primit de cel mic!

Femeia a povestit că a plătit o sumă uriașă de bani pentru niște condiții dezastruoase. La primele ore ale zilei, asistentele i-au adus micuței micul dejun, care a constat într-o felie de pâine prăjită, servită direct pe pachetul de șervețele umede, căci acolo au așezat „masa”.

Femeia spune că i-au adus „mâncarea” așa, nici măcar pe un șervețel, căci de farfurie nici nu poate fi vorba. Pentru că în tot spitalul nu există un suport pentru perfuzie, asistentele legau stativul de pat cu o mănușă chirurgicală.

De asemenea, erisirea de la WC care dădea direct în salonul în care ea și fiica ei, care nu se simțea bine, erau internate. 

„Tocmai am plătit la stat 14.000 de lei impozit! Pentru ce am dat banii aceștia? Pentru o felie de pâine prăjită pe care a primit-o copilul meu? Am chemat doctorul. A ridicat din umeri. L-am întrebat dacă i s-ar părea normal, dacă ar ajunge cu copilul lui în situația în care este copilul meu, să fie tratat așa. A spus că nu. Mulțumesc!

Ce să mai zic? Pe căldurile astea, în salon nici nu aveam mâner la geam să putem aerisi. Nu aveam jaluzele sau ceva la geam, la 5 dimineața, bolnav fiind, copilul meu se trezea din cauza luminii. Nici măcar față de pernă nu am avut, era un fel de mușama pe care nu puteai pune capul că ți se lipea de piele. Cum se poate așa ceva?

La micul dejun au venit și au pus dimineața o felie de pâine prăjită pe pachetul meu de șervețele umede. Nici măcar un șervețel de hârtie nu ne-au dat, ce să mai zic de farfurie…

Apoi, aerisirea de la WC era direcționată în salon… Nu am crezut că există așa ceva. Cum au gândit-o? Vă închipuiți cum mirosea acolo ?”, a povestit femeia pentru  ObservatorulPh.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.