, ,

Condiții de Ev Mediu la Spitalul de Copii din Cluj Napoca. Directorul Aldea are un salar de 6.000 de euro pe lună

Posted by

Spitalul de Copii din Cluj Napoca, condus de doctorul Cornel Aldea, susținut de președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, oferă condiții de nedescris celor care au nevoie de asistență medicală.

Managerul Cornel Aldea are un venit lunar de 6.000 de euro.
Managerul Cornel Aldea are un venit lunar de 6.000 de euro.

Deși jurnaliștii au scris zeci de articole despre situația deplorabilă și serviciile medicale de toată jena, oferite micuților pacienți, nedemne pentru un oraș de cinci stele, autoritățile competente nu au mișcat un deget.

Deși locația de pe strada Moților este foarte generoasă și permite construirea unui spital modern, de la zero, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe bate ”apa în piuă” cu un nou spital pediatric monobloc, care nu se știe când și cu ce fonduri se va construi.

Managerul Aldea câștigă lunar 6.000 de euro

În aceste condiții, clujenii care ajung cu copiii lor la Spitalul de Pediatrie se întreabă retoric pentru ce anume primește directorul Cornel Aldea, un salariu lunar de 31.000 de lei.

În ultimii ani, serviciul de urgență a fost criticat la maxim de clujenii care au ajuns aici.

”Bătaia de joc de la Spitalul de copii aflat în ograda lui tise condus de un manager care e și medic cu salar de 6000 de euro pe luna, vezi Doamne să managerieze, iar copii stau în saloane cu igrasie și jeg, dacă nu ești atent îți cad germeni în mâncare, iar pe de altă parte într-o încăpere de sub 10 m2 se rezolva și ambulatoriu și urgenta chirurgicala/ortopedică și cei cu bilete de trimitere! 6 scaune pentru copii în contextul în care azi erau minim 30 de adulți cu copii bolnavi, majoritatea operați sau cu fracturi. Sunt de apreciat doctorii și asistentele care încearcă sa își facă treaba în conditiile astea, însă după cum puteți vedea și dvs e plin de ”căpușe umane” în conducerea spitalului! Numa „bossu” are direct aprox. 31.000 pe luna (6000 de euro direct). Aaaaa, să nu mai punem la câți bani intra din parcarea suprataxată! Aia cu 20 lei oră”, a scris un clujean.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *