, ,

Condiții de Evul Mediu la Medicala 2. Vestiarul personalului este un focar de infecție plin de igrasie și mucegai – FOTO

Posted by

Spitalul public Medicala 2 din Cluj-Napoca arată ca în Evul Mediu în anumite încăperi, mai ales în vestiarul personalului unde se schimbă zilnic circa 200 de asistente, infirmiere, bărbați și femei, potrivit imaginilor prezentate de deputatul de Buzău Emanuel Ungureanu.

Vestiarul arată dezastruos, plin de igrasie și mucegai, fiind un adevărat focar de infecție pentru personal.

„MUCEGAI ȘI JEG ÎNTR-O CLĂDIRE A UNIVERSITĂȚII DE MEDICINĂ ȘI FARMACIE DIN CLUJ-NAPOCA!

Așa arată un VESTIAR ILEGAL pentru 200 de asistente, infirmiere, brancardieri, bărbați și femei, amenajat cu încălcarea flagrantă a legii și a normelor sanitare în Spitalul Clinic Universitar de Urgență din Cluj-Napoca-România, în prima zi de început de an universitar!

Imaginile acestea au fost filmate de mine azi, în VESTIARUL GROAZEI de la parterul clădirii proprietate UMF Cluj, numită Medicală 2, unde funcționează secții ale Spitalului Județean Cluj.
Acest VESTIAR a fost autorizat ILEGAL, în mod repetat de: DSP Cluj, ANMCS( Autoritatea Națională de Management al Calităţii în Sănătate) și de Casa Județeană de Asigurări Cluj.

TOATE aceste instituții au responsabilități directe în asigurarea calității actului medical pentru pacienții care sunt îngrijiți pe secțiile acestui spital unde, la patul bolnavului, asistente, infirmiere și brancardieri, urcă cu un echipament de care se schimbă într-un JEG ȘI MUCEGAI DE NEDESCRIS!

Specific faptul că, echipamentele cu care urcă pe secție personalul medico-sanitar NU este spălat în spital, în condiții de maximă igienă, așa cum prevăd normele de igienă!
Clădirea numită generic Medicală 2 de pe strada Clinicilor din Cluj-Napoca este O RUINĂ, în această clădire funcționează 3 secții chirurgicale, campioane la infecții nosocomiale.
Managera Spitalului Județean Cluj este profesor universitar și colegele și colegii ei se schimbă ZILNIC în acest loc neautorizat și care este un pericol pentru sănătatea populației!
Cui îi pasă? Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj este în subordinea Ministerului Sănătății condus de fiul șefului Securității din Arad, conducerea UMF Cluj care are în proprietate clădirea care stă să se prăbușească este mâna în mână cu Rafila…

Rafila controlează DSP, Inspecția Sanitară, conducerea Spitalului Județean Cluj și pe rectorița UMF Buzoianu.

Toți fac parte din același clan al Umefistanului.

Ei întrețin mizeria și corupția din sistemul sanitar.

Cine poate face ceva? Justiția. Din păcate și această putere a statului este mult slăbită.

Eu voi sesiza din nou Parchetul, cine răspunde pentru autorizațiile sanitare de funcționare și pentru acreditarea pe hârtii false a acestor BOMBE BIOLOGICE?

DOMNULE RAFILA, DOAMNA BUZOIANU, v-ați simți în siguranță să fiți îngrijiți în Clinica Medicală 2 și la pat să vă vină o asistentă care s-a schimbat în acest VESTIAR?

Vă îmbrăcați frumos la simpozioane și mese rotunde și ne explicați că sunteți mândri de nivelul învățământului universitar medical din România.

Este normal să practice cineva medicina în asemenea condiții?

Pacienții care sunt îngrijiți aici au plătit Asigurări de Sănătate?

Sunt în siguranță în acest spital?”, a declarat Emanuel Ungureanu.

Deputatul USR susține că va sesiza Parchetul pentru aceste condiții de la Medicala 2.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *