Conducerea Poliției Dej va fi decapitată în întregime! Urmează analiza Biroului de Investigații Criminale. Proxeneții ”șeici” își freacă mâinile de bucurie!!!

Posted by

Surse din cadrul Poliției Române susțin că a fost trimis un control de fond la Poliția Dej, care va analiza activitatea tuturor șefilor aflați în linie de comandă, inclusiv a comisarului șef Simion Cîțcoan (foto), șeful Biroului de Investigații Criminale.

Sursele Foii Transilvane au declarat că șeful Poliției Dej, comisarul șef Alin Câmpean a fost demis ca urmare a faptului că în perioada în care a condus această instituție, activitatea de combatere a infracțiunilor grave a ”paralizat”. ”Procurorul de la Dej a preferat să lucreze dosarul privind pe cei șase proxeneți, cu polițiști de la alte structuri, decât cu cei de la Dej, care nu mai prezintă încredere. Când un magistrat spune asta, e clar că nu mai poți să fii șeful unei unități de Poliție. De asta s-a luat decizia demiterii”, a spus un chestor de poliție din comanda Poliției Române.

Lui Câmpean i-a fost reproșată o relație apropiată pe care ar fi avut-o cu unul dintre proxeneții ”șeici”, Călin Man. De altfel, mai spun sursele noastre, comisarul Câmpean a avut o discuție cu avocatul lui Man, la biroul său din sediul Poliției Dej, chiar în dimineața când acesta a fost dus la audieri.

Potrivit surselor noastre, următorul șef care va fi verificat la sânge, și probabil va răspunde cu funcția, va fi comisarul şef de poliție Simion-Ovidiu CÎŢCOAN (foto), șeful Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Dej. Controlul de fond va verifica toate deciziile luate de comisarul șef Cîțcoan, precum și dacă acesta a permis ca cei șase proxeneți arestați, să își deruleze afacerile în liniște, și să prospere așa de mult și să adune sume de ordinul milioane de euro, din prostituție. Potrivit fișei postului, comisarul șef Cîțcoan are atribuția de a ”coordona activitățile în domeniul combaterii infracţiunilor îndreptate împotriva persoanei, avutului public şi privat, a celor care aduc atingere unor relaţii privind convieţuirea socială precum şi a altor infracţiuni de natură judiciară, exceptând cazurile date în competenţa structurilor de combatere a crimei organizate”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *