Acasă EVENIMENTE Consilierul județean PNL Cluj, Călin Tuluc continuă să se înțepe la bugetele...

Consilierul județean PNL Cluj, Călin Tuluc continuă să se înțepe la bugetele primăriilor liberale. Două contracte generoase în cinci zile

0

La începutul lunii iunie 2021, Foaia Transilvană a scris despre faptul că unul dintre consilierii județeni PNL Cluj a încheiat mai multe contracte de consultanță că primăriile conduce se primari PNL. Timpul a trecut, și Tuluc continuă să se ”înțepe” la bugetul public, prin intermediul unor contracte de consultanță juridică.

Este vorba despre Călin Tuluc, avocat de meserie și politician liberal, aflat în siajul lui Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj. Tișe este și vicepreședinte al PNL.

La momentul respectiv am scris că Tuluc o încasat sume frumoase de bani de la mai multe primării liberale. Este vorba despre Primăriile Mociu – 21.600 lei, Palatca – 25.200 lei, Gilău 72.000 lei, Căianu – 18.000 lei, Cătina – 9.000 lei, Cojocna – 36.000 lei și Măguri Răcătău – 14.400 lei. În total: 196.200, adică aproape 40.000 de euro.

Tot atunci, Tuluc declara sus și tare că abia așteaptă să scape din funcția de consilier județean al PNL Cluj. Cu toate astea nici nu și-a dat demisia din Consiliul Județean Cluj, dar a continuat să încheie contracte generoase cu Primăriile PNL.

Președintele Alin Tișe declara la momentuil respectiv că va investiga contractele lui Tuluc. Nici până azi nu am aflat concluziile anchetei.

Timpul trece, Tuluc face alte contracte

Deși una declară, liberalul Tuluc alta face. Ca și în proverbul ”câinii latră, caravana trece”, Tuluc a crezut că după acel articol nu îl va mai căuta nimeni. Ei bine s-a înșelat amarnic.

Șmercheria este una ieftină care arată clar o înțelege dinainte existentă. Deși Tuluc a negat tot timpul că a făcut demersuri pentru a-i fi acceptate ofertele, situația este cu totul alta. Sunt oferte acceptate în aceeași.

Astfel, aflăm că la data de 1 noiembrie 2021, ora 10.49, Primăria Căianu a publicat un anunț pentru ”servicii de consultanță și reprezentare juridică”. Valoarea contractului 9.000 de lei. La data de 2 noiembrie, ora 13.11, oferta depusă de Tuluc M. Călin Marin – cabinet de avocatură era deja admisă.

Mai departe ne vom uita spre Primăria Gilău. Pe data de 25.10.2021, la ora 11.50, Primăria Gilău publică un anunț prin care solicită servicii de consultare și de reprezentare juridică. Valoarea este una mare, 68.400 de lei. În aceeași zi, la ora 15.47, oferta lui PNL-istului Tuluc a fost admisă. Primăria Gilău este condusă de Gelu Topan, despre care Foaia Transilvană a scris mai multe articole.

Pe 30 iunie 2021, la ora 8.49, Primăria Cătina publica un anunț pentru servicii de consultare și de reprezentare juridică. Valoarea 18.000 de lei. Tot pe data de 30 iunie 2021, oferta lui Tuluc era admisă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.