Consiliul Județean Cluj a finalizat asfaltarea drumului județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj

Posted by

Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul județean 161 Panticeu – Sărata – limită cu județul Sălaj.

Lucrările au vizat un sector în lungime de 7 kilometri, de la kilometrul 41+100 până la kilometrul 48+100.

Anterior asfaltării, au fost executate lucrări constând în reprofilarea drumului cu cilindrare și adaos de piatră spartă, tratarea burdușirilor și a tasărilor, respectiv refacerea fundației de balast și a fundației de piatră.

Totodată, au fost realizate casete în vederea lărgirii căii de rulare, pe anumite sectoare, aducerea la profil a acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare și așternerea de strat de balast stabilizat, ca lucrări premergătoare așternerii de covor asfaltic, pe întreaga lungime a sectorului vizat.

Nu în ultimul rând, pentru completa finalizare a lucrărilor urmează a mai fi executate lucrări constând în realizarea și completarea de acostamente precum și lucrări de marcaje și semnalizare rutieră.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *