,

Continuă să se scumpească prețurile la imobiliare în Cluj-Napoca

Posted by

Prețurile la imobiliare în Cluj-Napoca sunt într-o continuă creștere, iar apartamentele s-au scumpit, din nou, cu până la 7%, față de aceeași perioadă a anului trecut.

Astfel, în luna iunie a.c, la nivel național, prețul pe metru pătrat solicitat pentru apartamentele noi de vânzare a crescut cu 2% față de aceeași lună a anului anterior, în timp ce prețul apartamentelor vechi a crescut, în medie, cu 3%, conform celor mai recente date de pe platforma storia.ro.

Prețuri/mp la apartamentele din Cluj-Napoca

În luna iunie a.c., prețul de cerere pentru un apartament nou a fost de 2.488 euro/metru pătrat, similar cu cel din luna anterioară. Față de aceeași perioadă a anului trecut, prețul a crescut cu 5%.

De asemenea, apartamentele vechi au avut un preț mai scăzut – prețul de cerere a fost de 2.398 de euro/metru pătrat, cu 7% mai ridicat față de aceeași perioadă a anului trecut.

În luna iunie, românii au vizualizat cu 5% mai multe pagini cu anunțuri de apartamente de vânzare decât în aceeași lună a anului anterior și au realizat cu 1% mai multe contactări. Analiza a luat în calcul nouă dintre cele mai mari orașe de pe platformă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *