Acasă EVENIMENTE Contrabandă cu țigări la Cluj. Trei bărbați au fost arestați

Contrabandă cu țigări la Cluj. Trei bărbați au fost arestați

0

Polițiștii au prins în flagrant trei bărbați în timp ce depozitau țigări de contrabandă într-o hală din municipiul Dej, iar aceștia au fost arestați preventiv.

Acțiunea a avut loc în data de 10 mai 2023, în urma unei sesizări la 112, care reclama că într-o hală situată în zona străzii Dumbrava Roșie din municipiul Dej, un autoturism și o autoutilitară. În locația respectivă se aflau trei bărbați care manipulau o cutie.

Polițiștii au identificat persoanele în cauză, și anume, 3 bărbați, de 36 de ani, doi dintre aceștia din orașul Șomcuta Mare, județul Maramureș, iar unul din municipiul Gherla.

În urma controlului autovehiculelor, au fost descoperite și ridicate 769.400 de țigarete netimbrate, de diferite mărci. În urma probatoriului administrat, bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar ulterior au fost prezentați magistraților, care au dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile„, a transmis IPJ Cluj.

Au fost efectuate, în data de 12 mai 2023, trei percheziții domiciliare, în orașul Șomcuta Mare, județul Maramureș și în localitatea Livada, județul Cluj, unde au fost găsite și ridicate diverse bunuri de interes pentru cauză.

De asemenea, cele două mașini deținute de bărbați au fost confiscate.

La activități s-a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Cluj-Napoca, Secției 5 Poliție Rurală Dej, Serviciului Criminalistic și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.