Contract uriaș acordat pentru supervizarea lucrărilor la calea ferată de pe ruta Cluj-Napoca – Ungaria!

Posted by

Contractul de supervizare a lucrărilor de pe unul dintre cele trei tronsoane de cale ferată dintre Cluj-Mapoca și Ungaria se ridică la suma de 4 milioane de euro.

Calea ferată va fi electrificată și modernizată pe fonduri europene, iar contractul a fost semnat pentru suma de 19,58 milioane de lei și se referă la consultanța și supervizarea lucrărilor pe lotul 3 al căii ferate, între Poieni, în Cluj, și Aleșd în Bihor.

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA a desemnat oferta câștigătoare pentru serviciile de consultanță și supervizare a proiectării şi execuţiei lucrărilor pe lotul respectiv, unde linia de cale ferată ar urma să fie reabilitată și electrificată.

Cine a câștigat licitația

Câștigătorul licitației pentru supervizare este firma Egis România SA, cu o valoare de 19,58 milioane de lei plus TVA, contractul de achiziţie publică urmând a fi semnat de ambele părţi la finalul perioadei legale de contestaţii.

Consultanța și supervizarea etapelor de proiectare și execuție lucrări se va realiza pe secțiunea de cale ferată Poieni – Aleșd pe o lungime toală de aproximativ 52,74 de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *