Copacii electorali ai lui Boc au dispărut! După ce au fost plantați de primar au fost scoși de muncitori

Posted by

Un clujean care a trecut azi, luni, prin Piața Lucian Blaga a observat un amănunt deloc de neglijat. Copacii plantați cu mare trudă de primarul Clujului, Emil Boc și de viceprimarul, Ștefan Tarcea, acum câteva zile, au dispărut fără urmă.

”Acum două săptămâni, giganticul edil al Clujului celebra cu fast plantarea a trei copaci în fața Casei Studenților. Pozele glorioasei sale fapte de vitejie au apărut pe canalele sale de comunicare online și în suita de mijloace de presă care îl pupă agresiv în părțile moi. Ei bine, să știți că primarul este sabotat: azi dimineață la ora 9.00, aceiași muncitori care apar aici în poză sprijinind lopata au de-plantat copacii respectivi. I-au scos cu excavatorul din pământ și i-au încărcat în niște camionete.
S-a plantat, s-a pozat, s-a înverzit, s-a terminat. Pe cai, că se filmează”, a scris Doru Șupeală.

Pe 13 iulie 2020, deci acum două săptămâni, primarul Emil Boc posta pe pagina proprie de facebook, un mesaj însoțit de zeci de fotografii. ”Cluj-Napoca: A început plantarea arborilor cu balot în Piața „Lucian Blaga”. Până în prezent au fost plantați 28 din cei 68 de arbori care vor fi plantați în acest proiect de amenajare a zonei centrale”.

În fotografie, la lopată apare alături de Emil Boc și viceprimarul Tarcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *