,

Copilul de 9 ani din Dej mâncat de viermi a murit

Posted by

Copilul în vârstă de 9 ani din Dej găsit într-o stare de putrefacție și mâncat de viermi în casă în urmă cu două săptămâni a murit.

Copilul a stat în casă în starea aceea alături de trei adulţi, mama, bunica lui şi noul iubit al mamei.

Foaia Transilvană a prezentat atunci în exclusivitate imaginea șocantă cu trupul copilului

Copilul avea răni adânci, infectate, mâncate de muşte şi de viermi pe aproape întregul corp. În timp ce băiatul se zbate să supravieţuiască într-un spital din Cluj, mama lui a fost arestată preventiv şi este cercetată pentru tentativă de omor.

Tânărul a fost transportat la spital în comă, mâncat de viermi şi muşte, cu unele părti ale corpului în putrefacţie. De atunci până astăzi, medicii Spitalului de Pediatrie din Cluj au încercat tot posibilul să îl salveze, dar din nefericire, în cele din urmă s-au declarat înfrânţi, iar Valentin a murit.

Medicii nu i-au dat multe şanse de supravieţuire încă de la început, fiind conectat la aparate. Copilul a avut câteva respiraţii spontane zilele trecute, dar nu suficiente cât să poată fi deconectat de la aparatele ATI. Medicii au renuntat la medicamentele care îl sedau pentru a-i face mai multe investigaţii, iar verdictul lor a fost: leziuni neurologice grave, iar în cazul în care Valentin ar fi supravieţuit şansele erau să rămână o „legumă”, scrie Dejeanul.ro.

Mama lui Valentin, Fuleki Erszebet, a fost reţinută de politişti încă din ziua în care s-a descoperit fapta. Judecătorii clujeni au arestat-o preventiv pentru 30 de zile. Săptămâna trecută, femeia a cerut sa fie cercetată în stare de libertate, dar magistraţii Curtii de Apel Cluj au respins cererea acesteia.

Cel mai probabil mama va fi acuzată de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *