Corupție la Curtea de Apel Cluj? Soacra primarului Cherecheș prinsă cu punga de bani la Cluj

Posted by

Soacra lui Cătălin Cherecheș ar fi fost prinsă la Cluj în timp ce intermedia o mită pentru judecătoarea care urma să pronunțe sentința într-un dosar de corupție.

Primarul Cătălin Cherecheș la ieșirea din Curtea de Apel Cluj
Primarul Cătălin Cherecheș la ieșirea din Curtea de Apel Cluj, insoțit de soția Tabita Gliga. Sursa foto: Foaia Transilvană

Soacra primarului din Baia Mare, Cătălin Cherecheș, ar fi fost prinsă în flagrant, miercuri după amiază, la Cluj, în timp ce intermedia o mită pentru judecătoarea care urma să pronunțe sentința definitivă într-un dosar de corupție pe data de 24 noiembrie la Curtea de Apel Cluj, informează G4Media.

Procurorii au găsit asupra soacrei suma de 50.000 de euro care ar fi urmat să fie dată judecătoarei ca tranșă dintr-o sumă mai mare, de 100.000 de euro.

Discuții pentru achitare

Soacra lui Cherecheș ar fi discutat cu mama judecătoarei, pe care o cunoștea, căreia i-ar fi promis o sumă de bani pentru a obține o condamnare mai blândă pentru fiul ei.

Cherecheș a fost trimis în judecată de DNA în anul 2016, într-un dosar în care este acuzat de luare de mită. El fost condamnat în februarie 2022 de Tribunalul Cluj la cinci ani de închisoare pentru luare de mită în formă continuată și interzicerea pe o durată de patru ani a dreptului de a candida și de a fi ales și de a ocupa o funcție publică.

Curtea de Apel Cluj urma să pronunțe o sennță în acest dosar la data de 24 noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *