,

Creatoare de modă din Cluj, terorizată de iubit. A fost emis mandat de arestare

Posted by

Judecătoria Cluj Napoca a emis un mandat de arestare pe numele unui bărbat din Cluj Napoca, acuzat de lovire și nerespectarea obligațiilor privind ordinul de protecție.

Este vorba despre Moldovan Stelian Teodor, arestat în lipsă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii clujeni îl caută pe numele bărbatului arestat în lipsă.
Polițiștii clujeni îl pe bărbatul arestat în lipsă. Sursa foto: Poliția Romana

Surse din cadrul Poliției Cluj ne-au declarat că bărbatul este căutat local, după care va fi dat în urmărire generală și internațională.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca sub nr. 7848/P/2023 din data de 20.10.2023 şi în consecinţă: … dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 zile, începând cu data executării efective a mandatului de arestare a inculpatului Moldovan Stelian Teodor, sub acuzaţia de săvârșire a infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, … și încălcarea ordinului de protecție în formă continuat”, se arată în încheierea emisă de Judecătoria Cluj Napoca.

Și-a terorizat iubita

Potrivit unor surse din cadrul Poliției Cluj, Moldovan și-a terorizat iubita, o cunoscută creatoarea de modă din Cluj Napoca, care deține și un atelier de creație.

Judecătoria Cluj Napoca a emis un mandat de protecție, în data de 15 iunie 2023, în favoarea unei femei C.B.M. Femeia este proprietara salonului de creație în Cluj Napoca, foarte cunoscut, Maya Fashion.

”Pe numele lui Moldovan s-a emis un ordin de protecție prin care îi era interzis să se apropie de iubita lui și de fiica acesteia minoră, la o distanță mai mică de 150 de metri. În urmă cu câteva zile, Moldovan i-a cerut femeii sa vină să se întâlnească cu el într-un loc public. Acolo, în urma unor discuții în contradictoriu, bărbatul a lovit-o de mai multe ori pe femeie. Aceasta a depus o plângere penală la Poliția Cluj, în urma căreia s-a ajuns la acest mandat de arestare”, ne-au declarat surse oficiale.

Mai există un alt mandat de protecție

Aceleași surse din Poliția Cluj ne-au declarat că bărbatul pe numele căruia s-a emis mandat de arestare, nu este la prima abatere de acest gen.

În 2022, pe numele lui Moldovan Teodor, Judecătoria Cluj Napoca a emis două ordine de protecție, de câte șase luni, fiecare, cerute de către o altă femeie din Cluj Napoca, M.E..

”Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 m față de locuinţa reclamantei E.A.M., situată în … Obligă pârâtul să păstreze o distanță minimă de 200 m față de locul de muncă al reclamantei E.A.M..respectiv E.M.V. SRL, situat în … Interzice pârâtului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondență sau în orice alt mod, cu reclamanta E.A.M.”, se arată ăn ordinul de protecție emis la data de 18.05.2022.

Al doilea ordin de protecție a fost emis de Judecătoria Cluj Napoca, în același caz, la data de 16.11.2022.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *