Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Crimă la Cluj. Tribunalul Cluj a emis mandat de arestare pentru 30 de zile

Un bărbat din Cămărașu, județul Cluj a fost arestat pentru 30 de zile, după ce și-a ucis un vecin.

Sebastian Lușca a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior arestat de un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj.

politistii au fost chemati la camarasu

politistii au fost chemati la camarasu

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului Lușca Sebastian Dănuț, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 20 august 2023 şi până la data de 18 septembrie 2023, inclusiv”, se arată în decizia Tribunalului Cluj.

Și-a atacat vecinul

Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj au făcut ancheta la fața locului, mai exact în localitatea Cămărașu, județul Cluj.

Aceștia ne-au declarat că Lușca s-a certat cu un vecin, pe care ulterior l-a lovit cu cuțitul.

”La data de 19 august 2023, în jurul orei 19.30, în timp ce inculpatul Lușca Sebastian Dănuț se afla în curtea imobilului casă, din satul Cămărașu, județul Cluj, pe fondul unui conflict spontan cu persoana vătămată B.S. care se afla pe stradă, în imediata apropiere a gardului imobilului în care locuia inculpatul, i-a aplicat persoanei vătămate B.S. o lovitură de cuțit în zona toracelui, cu consecința cauzării unei leziuni traumatice care a dus la decesul victime”, susțin anchetatorii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, și ulterior arestat.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare