, ,

Crimă la Dezmir. O femeie și-a ucis soțul căpitan de cursă lungă pe un petrolier

Posted by

O crimă înfiorătoare a avut loc vineri după masa, în jurul orei 19.00, la Dezmir, județul Cluj. Din primele informații, o femeie care are grave probleme psihice și-a înjunghiat soțul, un căpitan de cursă lungă.

Potrivit unor surse oficiale, problemele de sănătate ale femeii au început acum trei săptămâni. Atunci, ea a sărit gardul în curtea unui vecin și i-a furat acestuia mașina, cu care a demarat în trombă și a trecut prin gard.

După acest eveniment, femeia s-a întors în casă și a distrus tot ce a găsit în cale, în fața celor trei copii ai cuplului, în vârstă de trei, zece, respectiv 14 ani.

Și-a ucis soțul

Aflat în tranzit prin Oceanul Indian, la bordul petrolierului de mari dimensiuni, unde era comandant, bărbatul a luat legătura cu sora lui pentru a-i lua pe copii de acasă. Între timp, femeia a fost internată la o clinica cu profil psihiatric din Cluj Napoca, unde nu se știe din ce motive nu a rămas internată prea mult timp.

Aceleași surse oficiale ne-au informat că în cursul zilei de vineri, marinarul a ajuns la Cluj, de la Rotterdam, pentru a rezolva toate problemele.

În timp ce nu era atent, acesta a fost lovit cu un cuțit în zona gâtului, rana fiindu-i fatală. Cei doi soți aveau o casă modernă și păreau o familie extrem de fericită, spun vecinii.

Polițiștii sunt la fața locului și fac cercetări cu privire la modul în care s-a produs crima. De asemenea, femeia va fi internată într-un spital cu profil psihiatric, după care, într-un centrul de la Ștei, județul Bihor, unde sunt internați criminalii care nu răspund penal din cauza lipsei de discernământ.

Cei trei copii vor rămâne în grija familie extinse, respectiv sora marinarului, și vor fi consiliația psihologic pentru a putea trece peste această traumă foarte mare.

Procurorul criminalist a decis reținerea suspectei pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *