Acasă EVENIMENTE Crimă oribilă în Cluj! O femeie de 84 de ani a fost...

Crimă oribilă în Cluj! O femeie de 84 de ani a fost ucisă. Mascații de la SIAS au intervenit în forță

6
????????????????????????????????????

Polițiștii clujeni au fost chemați să intervină la un scandal care a avut loc la o familie, care locuiește pe strada Ady Endre din Cluj Napoca.

Martorii susțin că un bărbat în vârsată de 52 de ani, bolnav de schizofrenie și-a ucis mama cu mai multe lovituri de cuțit.

”Striga într-una că mama lui era diavolul și a trebuit să facă moarte de om. Era tare agitat. În casă a mai fost și tatăl criminalului, care are 84 de ani, și care a fost salvat de mascații de la SIAS Cluj. Au venit și au făcut repede liniște”, a declarat un martor.

Agresorul are ambele picioare amputate din  cauza unor probleme mai vechi de sănătate, fiind și în evidența Clinicii de Psihiatrie din Cluj Napoca, cu diagnosticul de schizofrenie.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore fiind transportat a Clinica de Psihiatrie unde a fost internat de urgență.

6 COMENTARII

  1. […] Tatăl său a încercat să îl oprească şi a fost la un pas să fie şi el omorât, însă a fost salvat în ultimul moment de poliţiştii de la Serviciul de Acţiuni Speciale. „Striga într-una că mama lui era diavolul și a trebuit să facă moarte de om. Era tare agitat. În casă a mai fost și tatăl criminalului, care are 84 de ani, și care a fost salvat de mascații de la SIAS Cluj. Au venit și au făcut repede liniște”, a declarat un martor pentru foaiatransilvana.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.