Crimă pe Detunata! O femeie a fost ucisă de iubitul gelos!

Posted by

În cursul nopții de duminică spre luni, o femeie de 28 de ani, din Cluj Napoca, a fost ucisă cu mai multe lovituri de cuțit, de o persoană suspectă.

Polițiștii clujeni s-au mișcat repede și au efectuat o cercetare la fața locului, așa cum scrie la carte. Au fost ridicate imaginile înregistrate de camerele de luat vederi din zonă, și așa s-a ajuns la faptul că suspectul este un bărbat, care avea toate semnalmentele unui cetățean străin.

Polițiștii au crezut că, în prima fază, au de-a face cu un bărbat din Maroc. Ulterior, după ce au stat de vorbă cu rudele victimei au aflat că fostul iubit al acesteia este din Algeria și se numește Mohamed Mustafa Mohamed.

După crimă, suspectul a reușit să fugă, dar a fost prins în cursul zilei de azi, la Suceava. Mohamed Mustafa Mohamed are 25 de ani și este originar din Algeria, dar a urmat studiile în Suceava. El a comis crima în cursul nopții, iar apoi a fugit în Suceava, unde a fost prins rapid ca urmare a informațiilor precise colectate de Poliția Cluj

Tânăra omorâtă este o asistentă medicală. Aceasta a fost atacată azi-noapte în Cluj-Napoca, pe Aleea Detunata, din cartierul Gheorgheni.

Victima este din Suceava și a revenit la Cluj-Napoca cu un autocar azi-noapte. Fostul iubit a așteptat-o în stație, în Gheorgheni, și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Suspectul și-a amenințat cu moartea fosta iubită prin intermediul unor mesaje trimise pe telefonul mobil. Din păcate, femeia nu a spus nimic despre aceste amenințări.

Acesta va fi adus la Cluj pentru a fi continuate cercetările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *