Criminalul asistentei din Suceava a fost adus la Parchet! Va fi arestat!

Posted by

Algerianul Mohamed Mustafa Mohamed, 28 de ani,suspect în cazul crimei care a avut loc în seara zilei de duminică, 23 august 2020, a uzat de dreptul la tăcere. Bărbatul a refuzat să dea declarații. În acest caz, probele adunate de polițiștii clujeni vor fi cele care îi vor decide soarta.

Mustafa va fi prezentat în cursul zilei de marți, în fața unui judecător de la Tribunalul Cluj cu propunere de arestare preventivă.

Acesta este acuzat că și-a ucis fosta iubită, din gelozie, care era din Suceava și a revenit la Cluj-Napoca, unde lucra ca asistentă. Potrivit anchetatorilor, fostul iubit a așteptat-o în stație și a înjunghiat-o de mai multe ori, iar apoi a fugit.

Suspectul și-a amenințat cu moartea fosta iubită prin intermediul unor mesaje trimise pe telefonul mobil. Din păcate, femeia nu a spus nimic despre aceste amenințări. Criminalul a fost găsit în Suceava, pe baza informațiilor operative culese rapid de Poliția Cluj.

Victima se numește Ioana Valentina Catargiu, 30 de ani, din comuna Stulpicani, județul Suceava. Ioana a avut o relație de dragoste cu Mohamed, însă din cauză că individul era mult prea gelos și posesiv a ales să pună capăt poveștii lor de iubire. Tânărul nu a acceptat refuzul fostei sale iubite și a decis că mai bine o ucide decât să o piardă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *