Connect with us

Hi, what are you looking for?

STIRE PRINCIPALA

Criminalul din Mănăstireni a fost arestat. Victima este preoteasa satului. Sătenii vorbesc despre fapte grave

Un judecător de drepturi și libertăți de la Tribunalul Cluj a dispus arestarea lui Gânscă Dorel Gheorghe, un bărbat de 59 de ani, din Mănăstireni Cluj.

Procurorii îl acuză pe Gânscă despre faptul că a ucis-o pe preoteasa satului, chiar în curtea Bisericii Ortodoxe, după ce a lovit-o de mai multe ori cu un topor în cap.

”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj, şi în consecinţă: Dispune arestarea preventivă a inculpatului G.D.G. (Gânscă Dorel Gheorghe – n.n.), pe o durată de 30 zile, începând cu data de 09 iulie 2023 şi până la data de 07 august 2023 inclusiv. În baza art. 275 alin. 3 Cod procedură penală, cheltuielile judiciare avansate de stat rămân în sarcina acestuia”, se arată în sentința Tribunalului Cluj.

Ce s-a întâmplat

Gâncă este un temut recidivis local, care și-a petrecut mai bine de jumătate de viață în spatele gratiilor.

Despre acesta se spune că este un cunoscut violator, victimele lui fiind femeie în vârstă și singure din localitatea Mănăstireni.

În cursul lunii martie el a fost prins în flagrant, de către un grup de tineri din sat, în timp ce încerca să violeze o femeie în vârstă. După incident, tinerii au fost cei cercetați pentru loviri și alte violențe, în timp ce Gânscă a scăpat deoarece, victima nu a fost de acord să depună plângere penală.

Acum, susțin surse judiciare pentru Foaia Transilvană, Gânscă ar fi încercat să facă același lucru cu preoteasa satului, în vârstă de 73 de ani, rămasă văduvă de curând. El a intrat peste femeie, care însă a reușit să fugă din casa parohială și să strige după ajutor. Între timp, mai spun sursele Foii Transilvane, femeia a fost ajunsă din spate de către criminal, fiind lovită de mai multe ori cu un topor în zona capului.

Cadravul acesteia a fost găsit pe o alee din curtea bisericii. Bărbatul a plecat de la fața locului dar a fost repede prins de polițiști și procurori, și ulterior arestat de Tribunalul Cluj.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

EVENIMENTE

Pe rolul Tribunalului Cluj se află zeci de dosare penale cu obiectul: renunțarea la urmărirea penală. Foarte multe dintre acestea se referă la consumatori...

EVENIMENTE

În cursul zilei de azi, judecătorii de la Tribunalul Cluj au dispus arestarea unei femei, care este suspectată de DIICOT Cluj, de trafic de...

STIRE PRINCIPALA

Fostul finanțator al echipei de fotbal CFR Cluj, Arpad Paszkany Zoltan are probleme grave. El este judecat la Tribunalul Cluj pentru comiterea a patru...