Criza de apă de la Ciurila este provocată. Un mare fermier fură apă direct din magistrala de apă. Acuzații fără precedent VIDEO

Posted by

Sergiu Sotelecan, proprietarul unui mic lac din comuna Ciurila, județul Cluj, a dezvăluit faptul că oamenii din localitate rămân frecvent fără apă ca urmare a unui furt masiv.

Potrivit lui Sotelecan, proprietarul unei fermei piscicole a tras o conductă de apă, pe o lungime de câțiva kilometri, direct din magistrala de apă potabilă, cu care alimentează lacurile din zonă.

„În toamnă m-am bătut să nu tragă apă de la Ciurila. Ați văzut și voi că de trei săptămâni sunt probleme tehnice, că nu este apă, se tot oprește apa. Teava asta vine de la abator, trece prin satul Ciurila și ajunge până în satul Șutu. Noi nu mai avem pășuni, nu mai avem lacuri, că toate sunt ale lui.  Oamenii trebuie să știe de ce nu au apă în Ciurila.  Și în Șutu ne-au lăsat de două ori fără apă, și când îi vine lui bine dă drumul la apă, și lasă tot satul fără apă.  A trecut cu țeava pe sub autostrada și pe sub drumul public. Nu știu de unde are autorizări”, a spus Sotelecan.

De curând, Sotelecan a dezgropat secureaa războiului împotriva primarului din comună, Cristinel Popa și a președintelui Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *