,

Cu mireasa pe Cluj Arena. Fotbaliștii de la U Cluj au reușit doar un egal

Posted by

La meciul de sâmbătă seara, pe Cluj Arena, la un moment dat și-a făcut apariția o mireasă. Alaiul de nuntă era compus din mai mulți tineri, suporteri ai Universități Cluj.

O mireasa pe Cluj Arena a sustinut Universitatea
O mireasa pe Cluj Arena a sustinut Universitatea

Din imagini, cele câteva persoane, în frunte cu mireasa pusă pe distracție s-au distrat pe cinste. La un moment dat, tânăra care era ”furată” de la nuntă și adusă pe stadion, unde U Cluj juca împotriva celor de la Craiova, le-a trimis jucătorilor o inimă mare, semn că este un mare suporter.

Un egal chinuit

Sâmbătă seara, Universitatea Cluj a jucat pe Cluj Arena, împotriva celor de la Univesitatea Craiova. În minutul zece, clujenii au deschis scorul printr-o gol înscris de Dan Nistor.

Craiovenii au revenit în minutul 31, cu un gol înscris de Nicușor Bancu. Meciul s-a jucat până la final, fără mari emoții pentru cele două echipe.

Dan Nistor a deschis scorul pentru U Cluj.
Dan Nistor a deschis scorul pentru U Cluj. Sursa foto: Marius Lucian Jucan

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

La final, Dan Nistor a explicat că U Cluj are probleme de lor, cauzate de mai mulți jucători accidentați.

”Din păcate, am avut multe probleme de lot. Au fost foarte mulți accidentați. În partea a doua am forțat un pic. Ne-a explicat Mister (n.r. Ovidiu Sabău) ceva la pauză, iar noi l-am ascultat. Cu puțină șansă și dacă eram mai limpezi în fața porții, cred că puteam să câștigăm și cele 3 puncte. Este bine că am câștigat și un punct și mergem înainte. Când ai asemenea suporteri în tribune e și greu să nu joci bine, să nu te dăruiești. La fiecare meci acasă, suporterii sunt extraordinari. Ne doream să obținem pentru ei această victorie, astăzi nu am reușit-o, dar sperăm ca la următoarele meciuri să facem acest lucru”, a spus Nistor, la flash-interviu.

După ce a jucat trei ani la Craiova, Dan Nistor și-a făciut datoria pentru U Cluj. Fotbalistul a dovedit că este un jucător profesionist și că nu contează decât să joci pentru echipa care te-a legitimat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *