Culiță Sterp a dat declarații șocante: nu a fugit de la locul accidentului, ci doar l-a trecut la baie

Posted by

Procesul penal în care manelistul Culiță Sterp a fost inculpat pentru infracțiuni la regimul rutier, dar și pentru conducere sub influența drogurilor, a continuat la Judecătoria Cluj Napoca.

Manelistul a dat în cursul zilei de miercuri o declarație de inculpat. El a avut o atitudine oscilantă, pe parcursul audierii, fiind întrebat, la un moment dat de către judecător care declarație o menține.

În timpul audierii, manelistul a dat de înțeles că nu a fugit de la fața locului, ci doar l-a trecut la baie, și de aceea a ajuns la o toaletă publică.

”Având un sentiment ciudat că mă trecea la baie și nu-mi amintesc cum s-a produs accidentul rutier. Când mi-am revenit, țin minte că eram în parcul din spatele Teatrului. Am aflat de la dosar că a durat 15 -20 minute, dar lucrurile s-au petrecut foarte repede, nu am conștientizat cât a durat starea de șoc. Când am auzit ambulanța, mi-am revenit, m-am prezentat polițiștilor și le-am spus că eu sunt șoferul implicat în accident”, a spus Culiță Sterp.

Nu mai știe ce droguri a consumat

Întrebat despre drogurile consumate înainte de comiterea accidentului, manelistul nu a dat detalii suplimentare.

El a afirmat doar că a fost prima dată când a consumat ”substanțe”, fără a le da numele.

”Nu mă pricep că nu sunt consumator, am fost cu prieteni la petrecere dar nu stiu ce. Ce a iesit la analiza cred ca aia e”, a răspuns manelistul, potrivit Clujust.

Era cu o blondă frumoasă

În momentul producerii accidentului, Culiță Sterp se afla în mașină cu o frumoasă blondă, pe numele ei Laura Ciobăniță.

La audierile care au avut loc după accident, manelistul a preciazat că a filmat un videoclip la Tarnița Paradise. Acolo ar fi băut mai multe pahare cu vin, iar la plecare i-a propus femeii să o conducă până acasă.

Laura Ciobăniță a fost audiată și ea de către procurori și a precizat că manelistul a băut vin, dar înainte de a se urca la volanul mașinii. Asta înseamnă că alcoolemia lui Sterp era mult mai mare în momentul în care acesta a început să conducă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *