Acasă EVENIMENTE Culiță Sterp era drogat în momentul producerii accidentului. Ce drog i-a fost...

Culiță Sterp era drogat în momentul producerii accidentului. Ce drog i-a fost găsit în organism

0

Analizele probelor biologice recoltate de la Culiță Sterp, în urma producerii accidentului, efectuate la Institutul de Medicină Legală Cluj au evidențiat că artistul era sub influența drogurilor, în momentul producerii accidentului.

Surse din cadrul instituției ne-au comunicat că Sterp a fost găsit pozitiv la metamfetamină. După analizarea probelor de urină recoltate de la Culiță Sterp, a rezultat că acesta este pozitiv la acest drog.

Specialiștii anti drog consultați de Foaia Transilvană susțin că acest drog îl aduce pe consumator în stare de dependență.

Poliția Cluj confirmă: Culiță Sterp era drogat

Oficial, Poliția Cluj a confirmat faptul că urmărirea penală a fost extinsă și pentru comiterea infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența drogurilor.

* Cu privire la evenimentul rutier produs la data 17 noiembrie a.c., în jurul orei 02.00, în centrul municipiul Cluj-Napoca, în care au fost implicate două autoturisme, Compartimentul de Relații Publice este abilitat să comunice următoarele:

Ca urmare a cercetărilor derulate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Biroul Rutier, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, în baza probatoriului administrat, respectiv a confirmării prezenței substanțelor psihoactive de către instituția abilitată, în cazul conducătorului auto în vârstă de 30 de ani, din județul Hunedoara, a fost dispusă extinderea urmăririi penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive.

Drogul care te face fericit dar produce dependență

Amfetaminele stimulează vigilenţa şi suprimă apetitul prin efectele de excitare a unor stimuli. În acelaşi timp induc o stare de energizare, încredere în sine şi euforie.
 
Creşterea performanţelor şi a capacităţii de efort se face pe seama rezervelor energetice; dacă acestea nu se refac în cantitate suficientă, cu timpul se ajunge la epuizarea generală a organismului. Acest risc este cu atât mai mare, cu cât prin efectul lor central, amfetaminele şi derivaţii lor suprimă senzaţia de foame, determinând reducerea aportului alimentar.
 
Amfetaminele pot induce atât dependenţa fizică cât şi psihică

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.