,

Cultură de cannabis și sistem de irigare, iluminare și filtrare, amenajate în propria casă de un tânăr. DIICOT-ul i-a făcut o vizită și i-a stricat „distracția”

Posted by

Brigada de Combatere a Criminalității Organizate Bucureşti – Serviciul Antidrog, alături de procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală, au studiat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat oficial al DIICOT, operațiunea a fost finalizată la data de 17 martie 2022, când, în baza mandatului emis de Tribunalul București, a fost efectuată o percheziție la domiciliul persoanei bănuite, în București și a fost pus în executare un mandat de aducere.

În urma percheziției, au fost descoperite și ridicate, pentru cercetări, o cultură indoor de cannabis compusă din 16 plante aflate la maturitate, cu sisteme complete de întreținere și dezvoltare a plantelor (iluminat, încălzire, filtrare aer, irigare, încălzire, fertilizare) și aproximativ 6,5 kilograme de cannabis.

Tânărul a fost prezentat procurorului de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală – Secția de Combatere a Traficului de Droguri, care, după audiere, a dispus măsura reținerii și a formulat propunerea de arestare preventivă, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Cercetările sunt continuate, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *