Cum arată bombardierii de la Costinești după întâlnirea cu jandarmul care a fost în Legiunea Străină. Au și uitat cum îi cheamă

Posted by

Trei bărbați au ajuns la spital, după ce au provocat un scandal pe o plajă din Costinești, și a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine.

Zilele trecute, jandarmii și polițiștii din Mangalia au intervenit în forță, pentru a aplana un scandal izbucnit între două grupuri de turiști.

În timpul intervenției, turiștii s-au unit între ei și au sărit la bataie împotriva jandarmilor. Oamenii legii au fost nevoiți să folosească forța pentru a liniști spiritele. De altfel, unul dinrte ei, un fost legionar francezm acum jandarm la Jandarmeria Mangalia i-a calmat rapid pe scandalagii. Din imagini se poate vedea că turiștii au fost ”căptușiți” bine de tot.

Cei trei bombardieri agresivi pus la punc de un jandarm.
Cei trei bombardieri agresivi pus la punc de un jandarm.

Doar ca la ieșirea de la audierile de la Poliția Mangalia, unul dintre cei trei agresori a avut iar o ieșire nepermisa, în condițiile în care, cu câteva ore înainte se dădea foarte bolnav.

La iesirea de la audier, bombardierul a si uitat ca a fost bolnav.
La iesirea de la audier, bombardierul a si uitat ca a fost bolnav.

S-au bătut de la o înghețată

Scandalul a izbucnit de la un conflict cu un ”boschetar”, din Costinești. Turiștii din Brașov susțin că au sărit în apărarea unuia dintre copiii aflați în grupul loc, de care s-a legat o persoană fără adăpost.

„Suntem din Brașov. Am venit la mare, la Costinești, în vacanță. Ieri, când s-a întâmplat totul, era a doua zi a noastră pe litoral. Sunt cu soția, cu doi nepoței, de 5 și 8 ani, cu familia, dar și cu prieteni. În total, suntem 9 persoane. Ieri (n.r. – marți, 15 august), unul dintre nepoței avea o înghețată și, știți cum sunt copiii, din greșeală, a intrat într-un boschetar. Acesta a început să înjure copilul, tatăl copilului s-a băgat și i-a zis să-l lase în pace. Atunci au mai intervenit alți doi tineri pentru acel boschetar și de aici s-a iscat un conflict. S-au împins, din astea. Dar s-a terminat repede. Am plecat, eram pe plajă, dar s-a sunat la Poliție, Jandarmerie. Și, când mergeam pe plajă, am auzit doar atât: ei sunt! Au venit jandarmii, polițiștii, au început să trântească pe nisip pe cei cu care eram. Ne-au agresat. Pe mine m-au lovit cu pumnii și cu picioarele. Mi-au dat cu spray paralizant în gură. Se vede pe filmare cum întreabă soția mea ce au și îi cere jandarmului să se legitimeze”,  Liviu Grigoraș, una dintre persoanele implicate.

Vor merge și la Medicina Legală

După scandal, scandalagii au fost încătușați rapid și duși la audieri. La finalul procedurilor penale, turiștii au anunțat că vor merge la Medicină Legală pentru a-și scoate certificate medico legale.

„I-au agresat și în Secția de Poliție. Am fost la spital. Azi noapte, la ora 1.30, am plecat de la Spitalul Județean. Azi mergem la Medicina Legală, iar apoi vom depune plângere penală. Este a cincia oară când venim la Costinești, dar așa ceva nu credeam că se va întâmpla. După ce că am fost agresați, am fost duși la Secție cu cătușele la mâini, ca cei mai mari infractori”,  Liviu Grigoraș, citat de Ochiul Clujean.

foto: Ochiul clujean

 

3 răspunsuri

  1. Avatar DDD
    DDD
  2. Avatar CIV
    CIV
  3. Avatar CIV
    CIV

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *