Acasă EVENIMENTE Cum arată buncărul lui Zelenski? Președintele Ucrainei își duce viața într-un loc...

Cum arată buncărul lui Zelenski? Președintele Ucrainei își duce viața într-un loc deloc grandios VIDEO

0

Președintele Ucrainei își duce viața de zi cu zi și conduce destinele Ucrainei, dintr-un buncăr situat în zona Administrației Prezidenșiale de la Kiev.

Buncărul are un birou și o cameră alăturată, care este folosită și pe post de dormitor dar și de baie. Nimic nu arată grandios sau ceva să aducă din grandoarea palatelor prezidențiale

„Locuiesc aici. Ei bine, am coborât în adăpostul antiatomic. Și, în general, locuiesc aici. Aceasta este casa mea”, a spus Zelenski.

Paturl din cameră este de o persoană, iar despre asta Zelenski spune că doarme singur, familia lui fiind dusă într-un loc sigur. La fel și părinții președintelui sunt plasați într-un loc secret, departe de orice amenințare a Rusiei.

Nu și-a mai văzut deloc părinții

Vineri, Zelenski răspuns unei întrebări adresate de jurnaliști, legată de familia lui. Președintele ucrainean a mai precizat că aceasta este cea mai mare grea situație pentru el, să nu poate fi alături de soție, cei doi copii și de părinți.

„Ultima întrebare este cea mai grea. Îi iubesc, bineînțeles. Îmi iubesc soția, copiii, ei sunt oamenii principali pentru mine. Nu îi văd prea des. Părinții mei – nu-i văd deloc. Ei sunt cu toții în inima mea”. a spus Zelenski.

Le-a transmis un mesaj copiilor lui

Șeful statului ucrainean a mai spus, vineri, că își dorește foarte mult să nu-și dezamgească copiii.

„Principalul lucru este să nu-i dezamăgesc. Principalul lucru este ca copiii mei să fie mândri de mine. Și mă bucur că sunt în Ucraina, că studiază în școli ucrainene. Este important pentru un președinte al unei țări, fie că este fost sau actual, atunci când ești un președinte de război, este important să-ți ai copiii aici, pentru că țara este aici, pentru că băieții și fetele mor aici”, a mai spus președintele Ucrainei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.