Cum arăta Clujul dacă nu eram în UE?

Posted by

Cum arăta Clujul dacă nu eram în UE? Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a răpuns la această întrebare marți dimineață, într-o intervenție telefonică la un post local.

Cum arăta Clujul dacă nu eram
Cum arăta Clujul dacă nu eram

Edilul Clujului susține că dacă România nu era membră a Uniunii Europene, orașul Cluj-Napoca ar fi fost unul cenușiu și scufundat.

Ce a spus primarul Emil Boc

„Ar fi fost un oraș cenușiu, s-ar fi scufundat. România ar fi fost o țară din care nu știai cum să fugi, fenomenul exodului există încă și trebuie transformat în câștig de forță de muncă, noi la Cluj așa am pornit, ce putem face noi să îi împiedicăm pe oameni să plece și să îi aducem înapoi pe cei plecat? Să facem salarrii mai bune prin inovație, IT, universități, servicii și am ajuns primii după București. Apoi, avem modele de educație, de petrecere a timpului liber comparabile cu cele din Europa.

Nu este perfect, dar ne apropiem de direcția asta, toate făcute cu fonduri europene. Să ai o mentalitate care să unească oamenii, să ai un oraș care să arate bine, oarecum comparabil cu orașele europene unde românii ar vrea să meargă, un oraș în care îl accepți pe celaltat, în care să te simți bine.

Eram într-o zi la cafea la Meron pe Napoca. Stau și eu să mă uit la lume. Auzeam ce vorbeam două persoane venite recent în oraș. <

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *