,

Cum arată curtea recent renovată a Spitalului Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca – FOTO

Posted by

Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj-Napoca a finalizat modernizarea curții unității după aproape un an, iar acum pacienții sunt întâmpinați așa cum se cuvine.

Ce investiții s-au realizat în curtea Complexului Clinicilor 3-5:

  • cu grădini interioare și spații verzi proaspăt amenajate;
  • cu spațiu carosabil asfaltat și alei pietonale pavate;
  • cu bănci, suporți pentru biciclete, stații de încărcare pentru mașini electrice;
  • cu un sistem nou de iluminat;
  • cu un sistem automatizat de irigații;
  • cu 276 locuri de parcare amenajate.

Investiția, în valoare totală de peste 4.500.000 lei, a presupus, într-o primă fază, refacerea rețelei de apă și canalizare și crearea unui sistem pentru amplasarea în subteran a rețelelor de curent electric și curenți slabi.

A fost realizată și asfaltarea suprafeței carosabile, pavarea suprafeței pietonale, amenajarea spațiilor verzi, trasarea și numerotarea locurilor de parcare.

Ne dorim, în viitorul apropiat, să redăm clădirilor din Complexul Clinicilor 3-5 frumusețea de odinioară. Următoarele obiective vizează refațadizarea clădirilor, îndepărtarea cablurilor aeriene de pe clădiri, reabilitarea acoperișurilor, implementarea unui sistem de signalistică exterioară și a sistemului modern de control al accesului autovehiculelor în incinta spitalului.

În curând, curtea Complexului Neuro-Psihiatrie va intra, la rândul său, într-un proces similar de modernizare și reabilitare”, au anunțat reprezentanții spitalului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *