EVENIMENTE

Cum arată fosta amantă a lui Ciprian Marica la doi ani de la scandal? Frumoasa clujeancă arată superb

Au trecut doi ani de la episodul care a isterizat lumea mondenă. Frumoasa Ana Muntean arată și mai bine ca acum doi, a devenit o mamă și o soție ca la carte. În mai toate fotografiile postate de Ana Muntean pe facebook, aceasta apare alături de copiii ei și de soț, semn că relațiile s-au normalizat de mult.

Cum arată acum fosta amantă a lui Ciprian Marica?

Ciprian Marica a ținut prima pagină după ce în presă a apărut un filmuleț incredibil cu el și amanta. Totul ajunsese în văzul tuturor în anul 2020, dar faptele se întâmplaseră în 2019. Fostul fotbalist și-a înșelat soția cu nevasta unui prieten de familie pe nume Florin Muntean.

Cel din urmă este baschetbalist la Gaz Metan Mediaş. Imaginile cu Marica ieșind din camera unui hotel din Cluj, doar într-un prosop alb, au fost în topul accesărilor în mediul online. Cei doi și-au petrecut patru ore împreună, ulterior au fost surprinși, chiar de soșul încornurat.

Au trecut doi ani de când toată lumea a aflat de acest scenariu și de fapta rușinosă. Din fericire pentru spotiv, finalul a fost de bun augur pentru el, dar și pentru amantă. Viața lor nu s-a schimbat foarte mult. Ioana l-a iertat pe soț și l-a readus în sânul familiei, iar acum au grijă împreună de Albert Andrei și Ethan Ioan.

Ana a fost și ea iertată de partenerul ei și au continuat povestea de dragoste. Lucrurile au revenit pe un făgaș normal, iar dovadă stau fotografiile cu aceștia. Fosta amantă a lui Marica și-a continuat activitatea intensă în sala de sport.

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe”

”Acea perioadă a fost o perioadă din care am învățat foarte multe, o perioadă pe care mi-o asum cu bune și cu rele și o perioadă în urma căreia nu am niciun fel de regret. Am văzut un articol foarte frumos în care Anamaria Prodan a declarat despre mine faptul că sunt și eu mamă, am și eu dreptul la viață, am doi copii, că sunt o femeie care trebuie lăsată în pace. Nu am avut ocazia să îi mulțumesc pentru asta”, a mai spus Ana Muntean, la o emisiune la Kanal D.

A petrecut cu familie

Ana Muntean și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Mai exact, frumoasa clujeană care i-a sucit mințile lui Marica este născută pe data de 23 ianuarie. Ea a scris pe facebook un mesaj frumos despre cât de bine s-a distrat alături de familia ei.

”Pe principiul ca “age is just a number”… azi sunt recunoscatoare pentru tot ce am: familia, prietenii (si dusmani ☺️ sanatate si voua), job-ul, felul in care ma simt, felul in care arat si multor alte lucruri. Sunt recunoscatoare pentru toate experientele prin care am trecut in acesti 33 de ani, fie bune, rele, usoare sau grele, dar aceste experiente ne ajuta sa ne maturizam si, cum spune o vorba din popor, sa devenim mai intelepti! Asa ca, va doresc si voua o zi cel putin la fel de minunata ca si a mea!”, este mesajul scris de Ana Muntean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*