Cum au salvat doi polițiști din Gherla o cățelușă abandonată

Posted by

Un clujean a găsit o cățeluă, pe raza localității Dăbâca, județul Cluj. În cel mai scurt timp,Ovidiu Pâslariu a luat câinele paralizat de frică, de frig și de foame, și l-a transportat la spitalul veterinar din cadru Universității de Medicină Veterinară din Cluj Napoca.

politistii din gherla au salvat un caîne abandonat
politistii din gherla au salvat un caîne abandonat

După un consult de specialitate, medicul de gardă a aflat că animalul este cipat, și i-a spus lui Ovidiu Pâslariu adresa unde locuiește proprietarul declarat în acte. Era din Gherla.

Cu informații despre proprietar, clujeanul inimos a ajuns vineri seara la Gherla, dar la casa respectivă nu era nimeni.

”Am pornit spre Gherla cu speranța de a-i gasi familia, însă la adresa menționată în acte locuiește o vărstnică, din câte am înțeles din vecini. A fost greu pentru ca nu o puteam lua acasă, având o altă cățelușa de talie mare”, a povestit clujeanul.

A sunat la 112

În cele din urmă, în toiul nopții, omul a sunat la 112 pentru a le cere ajutor polițiștilor.

Din acest moment, povestea capătă o nuanță demnă de filmele de dramă.

”Am mers din nou la adresa din acte, împreună cu doi domni polițiști, însă tot nu am reușit să găsim pe cineva.. în acel moment, polițistul Ghiță Butur m-a întrebat ce soluție avem pentru micuță, și i-am spus de ce nu o pot lua acasă. Dânsul pe loc s-a oferit să o găzduiască. Nu vă pot spune în cuvinte cu câtă bunăvoință ne-au ajutat cei doi polițiști din Gherla, județul Cluj. Ambii au stat în ploaie pentru a ajuta un animal nevinovat”, a mai scris clujeanul.

La final, cel care a găsit câinele i-a rugat pe cei doi oameni ai legii să facă o fotografie de grup. Pentru amintire.

Al doilea polițist se numește Tomoiaga Andrei. Despre el, clujeanul Ovidiu Pâslariu a avut de asemenea doar cuvinte de laudă.

La final, mesajul clujeanului pentru cei doi oameni ai legii a fost unul foarte simplu: felicitări.

 

Un răspuns

  1. Avatar Mariana
    Mariana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *