Cum explică premierul Orban controversata fotografie de la Guvern, devenită virală: „Era ziua mea. Mi-am servit colegii cu o gustare şi câte un pahar”

Posted by

Ludovic Orban revine cu explicaţii despre fotografia care a făcut înconjurul internetului. Orban: „Era ziua mea de naştere. Mi-am servit colegii cu o gustare şi câte un pahar. Sunt fumător, dacă e nevoie plătesc amenda. Greşeala e umană”, potrivit MEDIAFAX.

Ludovic Orban revine cu clarificări în privinţa controversatei fotografii de la Guvern. Premierul a precizat că poza a fost făcută cu ocazia zilei sale de naşte şi că dacă este nevoie, va plăti amenda pentru că a fumat într-un spaţiu închis.

„Este o poza de ziua mea, după ora 15 că eram cu mai mulţi colegi de-ai mei, mi-au făcut o surpriză şi au venit să-mi ureze la mulţi ani. După ce au venit i-am servit, vedeţi că sunt farfurii pe masă. I-am servit cu o gustare, cu un pahar de bere, de whiskey. Faptul că nu purtam  mască se datora în primul rând faptului că eram după ce mâncasem şi îi servisem pe colegi cum e firesc „, a declarat premierul Ludovic Orban, vineri seară, pentru MEDIAFAX.

Cât despre faptul că se fuma în interiorul Guvernului, Ludovic Orban îşi recunoaşte greşeala şi plăteşte amenda dacă e nevoie.

„Sunt fumător. Mi se întâmplă să fumez. Era o ocazie de ziua mea, la care am avut nişte invitaţi şi la care am permis să se fumeze. Recunosc. Asta este. Dacă e nevoie plătesc amenda, nu mă dau în lături. Greşeala e umană. Ni se întâmplă multor”, mai precizează Orban.

Premierul a mai spus că în cadrul întâlnirii s-a discutat despre guvernare şi că o astfel de fotografie nu caracterizează ceea ce se întâmplă în biroul său de obicei.

„Evident că am discutat tot de chestiuni legate de guvernare. Aia este o poză care nu este caracteristică pentru ce se întâmplă în biroul meu de obicei. Pur şi simplu a fost ziua mea. Cine putea să facă poza, cum a ajuns, nici nu vreau să mă apuc să mă gândesc acum la lucrul ăsta”, a adăugat premierul.

În cursul serii de vineri, pe reţelele de socializare a început să circule o fotografie în care Ludovic Orban este imortalizat, în biroul său, alături de mai mulţi miniştri. În fotografie premierul, alături de cei care îl acompaniază fumează şi consumă băuturi alcoolice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *