Connect with us

Hi, what are you looking for?

EVENIMENTE

Cum poți deveni pilot la Wizzair, în doar 18 luni. Compania face angajări

Compania aeriană a anunțat un program de recrutare a tinerilor care doresc să devină piloți. Indifent că sunt băieți sau fete, cei de la Wizzair promit un program intensiv de 18 luni, după care cursantul primește brevetul de pilot.

În cursul verii anului 2023, compania maghiară a avut mari probleme în a onora toate cursele aflate în programul de zbor. În lipsa echipajelor, Wizzair a fost nevoită să anuleze foarte multe zboruri, fapt ce a cauzat multe neplăceri.

Din acest motiv, în urmă cu câteva zile, compania aeriană lowcost a demarat un program destinat celor care vor să ajungă piloți.

Wizzair scolarizează tineri care doresc să devină piloti de linie.

Wizzair scolarizează tineri care doresc să devină piloti de linie. sursa: wizzair

”Programele Wizz Air Cadet sunt programe unice de pregătire pentru piloți, oferind unei noi generații de piloți cu puțină sau deloc experiență anterioară în aviație, oportunitatea de a obține o licență de pilot comercial și posibilitatea de a lucra ca pilot la Wizz Air, datorită calității înalte. Pregătirea piloților, pornind de la zero, cu sprijinul școlilor de zbor cu experiență și în conformitate cu standardele de pregătire ale Wizz Air. Dacă doriți să vă alăturați echipei noastre de echipaj de zbor prin programele noastre pentru cadeți”, au anunțat cei de la Wizzair.

Care sunt condițiile

Programele Wizz Air Cadet sunt programe unice de pregătire pentru piloți. Acestea sunt destinate pentru a pregăti o nouă generație de piloți cu puțină sau zero experiență experiență anterioară în aviație.

Aceasta ofertă reprezintă o oportunitate de a obține o licență de pilot comercial și posibilitatea de a lucra ca pilot la Wizz A.

Cei care vor fi selectați trebuie să fie pregătiți să lucreze în una dintre următoarele țări în care Wizz Air are o bază operațională: Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Macedonia de Nord, Moldova, Polonia, România și Serbia

  • Piloți aspiranți cu vârsta de 18 ani sau peste
  • Abilitatea de a înota 50 m fără niciun ajutor
  • Diplomă de bacalaureat
  • Limba engleză scris și vorbi, la nivel fluent
  • Buni cunoscători de matematică și fizică
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Urmărește-ne

Articole asemănătoare

NATIONAL

Dacă aveți de gând să călătoriți cu avionul în următoarea perioadă, trebuie să știți că zeci de mii de zboruri, programate în această vară...

ADMINISTRATIV

Piloții Unităţii Speciale de Aviaţie Cluj-Napoca au fost la datorie zilnic, în semestrul I 2023, efectuând un număr de 265 misiuni operative în slujba...

ADMINISTRATIV

Piloții Unității Speciale de Aviație Cluj-Napoca au efectuat în trimestrul I din 2023 un număr de 134 de misiuni operative de salvare, desfășurate în...