Cum s-a fotografiat Emil Boc în centrul Clujului. Ce nu face un politician pentru un pic de imagine

Posted by

De 8 martie, politicienii de la PNL au împărțit flori, în centrul Clujului. La acțiunea politică, marca PNL, a participat și Emil Boc, primarul municipiului Cluj Napoca. Cum s-a fotografiat Emil Boc.

La un moment dat, de Boc, care ținea în mână câteva lalele ofilite, s-au apropiat doi gabori cu pălărie. Oamenii vroiau să  își facă o poză cu primarul Clujului.

Cum s-a fotografiat Emil Boc
Cum s-a fotografiat Emil Boc

Zis și făcut. Doar că Emil Boc a pus o condiție. Ca unul dintre cei doi gabori să îi dea pălăria, ca să se fotografieze cu ea. În scurt timp, edilul și-a pus pălăria pe cap și i-a chemat pe cei doi la o fotografie de grup.

Amuzamentul a fost mare, atât pentru cei doi, cât și pentru primar, și trecători. Totul a fost susprins de camera de luat vederi de la un telefon mobil performant.

Cu o floare nu se face primăvară.

”Cu o floare nu se face primăvară, dar cu zâmbetul doamnelor cărora am avut oportunitatea să le urez „La mulți ani!”, de Ziua Internațională a Femeii, sigur se face.
 
M-am bucurat să pot oferi și în acest an flori alături de colegii mei din PNL. Zi de zi am ocazia să interacționez cu femei de toate vârstele – la serviciu, pe stradă, la evenimente și în viața personală. Le văd efortul, le admir implicarea și le mulțumesc, încă o dată, pentru tot ceea fac!
 
La mulți ani, stimate doamne și domnișoare!”, a scris Emil Boc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *