Cum s-a petrecut accidentul din Piața Avram Iancu, din Cluj Napoca. Imagini video surprinse de camerele video publice

Posted by

Duminică, în jurul orei prânzului, în Piața Avram Iancu, din Cluj Napoca a avut loc un grav accident de circulație. Cum s-a petrecut accidentul din Piața Avram Iancu.

Un Mercedes aflat la semafor se pare că a forțat culoarea roșie și a pătruns mai repede în intersecție. Există și alte opinii din care rezultă că celălalt șofer a forțat și el semaforul pe galben, intrînd frontal în SUV-ul Mercedes.

Cum s-a petrecut accidentul din Piața Avram Iancu
Cum s-a petrecut accidentul din Piața Avram Iancu

Impactul dintre cele două mașini a fost unul foarte grav și s-a petrecut la viteză foarte mare. Doar caroseria solidă a Mercedesului a făcut ca șoferul să nu sufere răni grave.

Șoferul Mercedes-ului a forțat semaforul

Din cercetările preliminare a rezultat faptul că o conducătoare auto de 24 de ani, din municipiul Turda, în intersecția semaforizatǎ cu Bulevardul Eroilor, nu a respectat semnificația culorii roșii a semaforului,moment în care a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 27 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, acesta circulând pe Bulevardul Eroilor înspre strada Dorobanților.

În urma impactului, autoturismul conducătorului auto s-a răsturnat pe plafon. Testările celor doi au rezultat negative. A rezultat rănirea tânărului şi a pasagerei din autoturismul acestuia.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de la ISU Cluj. Două persoane au fost consultate de către echipajele medicale. Acestea au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri medicale.

Conform primelor evaluări acestea prezentau afecțiuni ușoare. Pompierii au sprijinit acordarea primului ajutor calificat, au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor prin decuplarea bornelor bateriilor și privind scurgerile de hidrocarburi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *