, ,

Cum se distrează un tânăr din Cluj, în arest la domiciliu. La prima instanță este condamnat pentru o faptă foarte gravă

Posted by

Cu filme care apar pe rețeaua de socializare TikTok, Albert Robert, un tânăr de 18 de ani din Cluj Napoca, condamnat pentru tentativă de omor, în prima instanță, pare că se distrează foarte bine.

Alberto Roberto, condamnat pentru tentativă de omor, execută pedeapsa acasă.
Alberto Roberto, condamnat pentru tentativă de omor, execută pedeapsa acasă. Sursa foto: Albert Roberto / facebook

În cursul lunii iulie 2023, Albert Robert a fost condamnat de Tribunalul Cluj, la o pedeapsă de trei ani și patru luni de închisoare cu executare, pentru tentativă de omor.

Recent, în faza de apel, Curtea de Apel Cluj a dispus ca tânărul din Cluj so fie judecat în stare de arest la domiciliu.

Potrivit prevederilor legale, această perioadă se consideră perioadă executată din totalul pedepsei.

Se distrează cu prietenii și se postează pe Tiktok

Pe rețeaua de socializare, Albert Robert apare în mai multe filmulețe, alături de un amic, care postează sub numele de ”purple._g”.

Albert Roberto stă pe scaun într-o poziție relaxată și râde la glumele făcute de amicul său.

În imagini apar mai multe scrumiere și pahare.

Într-un alt film, amicul lui Roberto se filmează, fiind dublat de o piesă care are mesajul ”am avut și percheziții, dar tot nu am zis nimic”.

Și-a înjunghiat de patru ori un amic

În sentința de condamnare, Albert Roberto a fost acuzat că s-a certat cu un amic, pe care l-a chemat la ”interval”, adică o la o bătaie ”parte în parte”.

Ulterior, fiind dominat, tânărul a scos un briceag pe care l-a folosit de patru ori împotriva victimei.

”Astfel, în data de 29.01.2023, inculpatul Albert Roberto, în vârstă de 18 ani, se afla împreună cu prietenii din anturajul său, …, şi petreceau timpul în centrul comercial Iulius Mall. Persoana vătămată *** (în vârstă de 17 ani şi 8 luni) se afla la domiciliul său de pe strada …. Pe telefon, inculpatul conversa prin mesaje vocale pe aplicaţia Instagram cu persoana vătămată şi îşi aduceau reciproc injurii şi ameninţări, inculpatul solicitându-i în cele din urmă persoanei vătămate să coboare şi să se bată”, se arată în sentință Tribunalului Cluj.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *