Cine minte la Untold? Pompierii de la ISU Cluj susțin că pe stadion au fost 63.000 de oameni. Organizatorii vorbesc de 120.000

Posted by

Vineri seara, scena de la Untold s-a aprins pentru câteva minute, în zona unde se aflau efectele pirotehnice și artificiile. Exact ca la Clubul Colectiv, unde 65 de oameni au murit în condiții tragice.

Incendiul a fost stins rapid de către cei care manipulau artificiile și care au reușit astfel să preîntâmpine o tragedie de mari proporții.

Mai mult, o fotografie realizată de Monitorul de Cluj arată că toate ieșirile de urgență din stadion erau blocate de mii de oameni care se îngrămădeau la spectacolul oferit de Imagine Dragons.

Cineva nu spune adevărul!!!

Pornind de la această întâmplare jurnaliștii clujeni l-au chestionat pe locotenent colonel Paul Biriș, de la ISU Cluj, și au aflat că pe stadion erau autorizați să intre doar puțin peste 63.000 de oameni.

”Restricționarea, temporizarea și păstrarea accesului în bune condiții la scenele festivalului țin de organizator. Pentru scena principală a fost autorizatp participatea unui număr de maxim 63.800 de persoane. În momentul în care s-a constat că scena principală a ajuns la capacitate maximă, organizatorul a fost informat și a luat măsurile necesare pentru a temporiza accesul pe scena principală”, a transmis colonelul Andrei Biriș, de la ISU Cluj.

Numai că această afirmație a fost contrazisă dimineață, chiar de cei de la Untold. Pe contul oficial de pe Tiktok, Untold Festival, a fost postat mesajul că pe stadion au fost 120.000 de persoane, așa după cum se poate vedea în imaginile de mai jos.

Sute de spectatori au rămas în afara stadionului

Un alt semn de întrebare care se ridică este dacă s-au vândut bilete pentru această zi a festivalului, peste capacitatea Cluj Arena. Spunem asta, în condițiile în care sute de persoane au rămas afară, dovadă fiind fotografiile de mai jos.

Sute de festivalieri au ramas afara, după ce stadionul a fost inchis.
Sute de festivalieri au ramas afara, după ce stadionul a fost inchis.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *