Acasă ADMINISTRATIV Cum se vede orașul noaptea din cel mai nou obiectiv turistic al...

Cum se vede orașul noaptea din cel mai nou obiectiv turistic al Clujului – Turnul Pompierilor – VIDEO

0

Luni seara, 20 martie, începând cu ora 19:00, s-a deschis oficial cel mai nou obiectiv turistic al Clujului – Turnul Pompierilor – inaugurat oficial în prezența primarului Emil Boc, a viceprimarilor Dan Tarcea și Olah Emese, a șefuluiui Poliției Locale Cluj-Napoca, Marcel Bonțidean, a comandatului ISU Cluj, Ion Moldovan, dar și a mai multor angajați din Primăria Cluj-Napoca.

Finalizat la sfârșitul anului trecut, cu întârziere, Turnul Pompierilor a fost redat circului turistic în această seară, iar clujenii și turiștii sunt invitați să descopere o panoramă impresionantă de 360 de grade asupra orașului din turnul de belvedere.

Turnul Pompierilor va funcționa și ca un spațiu de vizitare, ce poate găzdui diverse expoziții permanente sau temporare, de mici dimensiuni.

Zeci de clujeni au trecut pragul Turnului Pompierilor în această seară, în frunte cu reprezentanții administrației locale, pentru a se bucura de panorama asupra orașului și a vedea cum arată interiorul mult așteptatului obiectiv turistic. 

Turnul Pompierilor a intrat în administrarea Serviciului public pentru administrarea obiectivelor culturale, condus de directorul Cristian Manolachi (foto lângă viceprimarul Olah Emese), prezent și el la inaugurare. 

Cum se vede orașul noaptea din Turnul Pompierilor

 

Programul de vizitare este zilnic între orele 10:00-18:00, în perioada sezonului cald, iar în perioada cu temperaturi scăzute programul va funcționa între orele 09:00-17:00.

Urcarea în turn se poate face fie pe scări, fie cu liftul.

Primarul Emil Boc, într-un nou exercițiu de imagine

Primarul Emil Boc a deschis inaugurarea obiectivului cu un scurt discurs, urmat de discursul comandatului ISU Cluj, Ion Moldovan și al proiectantului Sebastian Rusu.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.