,

Cum va arăta Piața Lucian Blaga, din centrul Clujului!!! Va fi de nerecunoscut

Posted by

Primarul Clujului, Emil Boc a anunțat că zona centrală a orașului, va fi complet modernizată.

Modernizarea anunțată de primarul Boc, privește străzile Napoca, Petru Maior, Emil Isac (foto joc) și Republicii (până la intersecția cu strada Avram Iancu), și Piața Lucian Blaga.

În prezent, furnizorii de utilități publice lucrează la introducerea noilor rețele astfel încât, ulterior, să nu mai fie spart carosabilul. ”Modernizarea presupune două etape: Etapa lucrărilor de insfrastructură desfășurate de către Electrica, Compania de Apă, CFO Integrator (introducerea cablurilor în subteran); Etapa modernizării efective a străzilor, conform planșelor atașate. Termenele contractuale de finalizare a diferitelor lucrări preliminare de modernizare la rețelele electrice și pe tronsoanele necesare din afara amplasamentului – lucrări desfășurate de SDEE Electrica Cluj, Compania de Apă și CFO Integrator”, a anunțat Emil Boc.

”Ne cerem scuze pentru deranjul temporar produs de lucrări și vă mulțumim pentru întelegere. Vă asigur că am făcut tot ce a fost legal și tehnic posibil pentru a diminua la maximum termenele pentru desfășurarea lucrărilor. Vă asigur ca voi monitoriza zilnic stadiul derulării lucrărilor astfel încât firmele implicate să respecte termenele contractuale. Vă mulțumesc și vă asigur că vom avea o modernizare demnă de centrul Clujului!”, a a mai spus primarul.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *