Cum va fi vremea în minivacanţa de Sf. Andrei și 1 Decembrie

Posted by

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea în minivacanța de Sfântul Andrei (30 noiembrie) și 1 Decembrie, iar prognoza meteo arată că temperaturile vor crește în această perioadă.

ANM a arătat că în perioada minivacanței de Sf. Andrei și 1 Decembrie, 30 noiembrie – 3 decembrie, iar temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval și cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, în toate regiunile.

PROGNOZA METEO

Săptămâna 13 – 20 noiembrie

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte în zonele montane dar și ușor mai ridicate în extremitatea de sud a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Săptămâna 20 – 27 noiembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Săptămâna 27 noiembrie – 4 decembrie

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Săptămâna 4 – 11 decembrie

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *