,

Cum va fi vremea la Cluj-Napoca în perioada UNTOLD? Prognoza meteo până în 6 august

Posted by

Dacă vreți să participați la ediția a 8-a a festivalului UNTOLD, programat în perioada 3-6 august 2023, la Cluj-Napoca, trebuie să aruncați un ochi și peste prognoza metei din această perioadă.

Astfel, potrivit previziunilor meteorologice, evenimentul va beneficia de o vreme predominant însorită și caldă, oferind participanților atmosfera perfectă pentru distracție.

Prognoza meteo până în 6 august la Cluj

Joi, 3 august, festivalierii se vor bucura de o zi însorită, cu temperaturi maxime în jur de 32°C și minime de 17°C. Vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 11 km/h dinspre sud, cu rafale de până la 33 km/h. Șansele de precipitații sunt reduse la doar 5%, iar cantitatea de precipitații estimată este zero.

Vineri, 4 august, vremea va rămâne predominant însorită, cu temperaturi maxime de 32°C și minime de 18°C. Vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 9 km/h dinspre nord-nord-vest, cu rafale de până la 30 km/h. Șansele de precipitații sunt estimate la 25%, însă cantitatea de precipitații așteptată este zero.

Sâmbătă, 5 august, va fi o zi însorită cu temperaturi maxime în jur de 29°C și minime de 15°C. Vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 9 km/h dinspre sud-est, cu rafale de până la 39 km/h. Șansele de precipitații sunt scăzute, de doar 0%, și se estimează că nu va ploua.

Duminică, 6 august, în ultima zi a festivalului, vremea se va schimba puțin, cu probabilitate ridicată de averse. Temperaturile maxime vor ajunge la 23°C, iar cele minime la 13°C. Vântul va sufla cu o viteză de aproximativ 11 km/h dinspre vest-nord-vest, cu rafale de până la 32 km/h. Șansele de precipitații sunt estimate la 75%, însă cantitatea de precipitații așteptată va fi de 16 L/m² în timpul zilei și 5 L/m² în timpul nopții.

Așadar oamenii care vor participa la Untold vor avea parte de vreme predominant însorită și caldă, cu excepția zilei de duminică, când se așteaptă averse.

Asigurați-vă că sunteți pregătiți pentru variațiile de vreme și bucurați-vă de experiența unică oferită de festivalul clujean.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *