Cunoscuta cântăreață Georgiana Lobonț a fost înjurată pe scena unui festival. Jandarmii clujeni au intervenit în forță

Posted by

Duminică seara, la Ceanu Mare, județul Cluj, cunoscuta cântăreață Georgiana Lobonț a fost invitată să cânte la Zilele Comunei.

După lăsarea întunericului, susțin sursele noastre, Georgiana Lobonț ar fi fost înjurată de un bărbat din mulțimea prezentă, fiind nevoie de intervenția jandarmilor care au asigurat măsurile de ordine publică.

Aceleași surse ne-au precizat că jandarmii l-au încătușat pe viceprimarul comunei Ceanu Mare, Cornel Crișan.

”Da, m-au încătușat, dar a fost o greșeală”

Redacția noastră l-a contactat pe viceprimarul Cornel Crișan, care a admis că a fost încătușat de forțele de ordine, fiind indicat de soțul cântăreței, pe numele său Rareș Ciciovan.

sursa foto: Primaria Ceanu Mare

Crișan a mai precizat că totul a fost o greșeală a jandarmilor clujeni, care și-a dat seama de eroarea comisă și l-au eliberat.

”A fost duminică seara. S-a creat o confuzie si dânșii au greșit un pic. O altă persoană a înjurat-o pe Georgiana Lobonț. Le-am cerut să vină să spună dacă eu am înjurat-o și s-a descoperit că nu am fost eu și mi-au dat drumul imediat. Ciciovan a venit la mine și a zis că sunt eu”, ne-a declarat viceprimarul comunei Ceanu Mare, care a fost foarte deschis la dialog, semn că nu avea nimic de ascuns.

Am solicitat și punctele de vedere ale Jandarmeriei Cluj și Poliției Cluj, pe care le vom publica după ce le vom primi la redacție.

A primit amendă 1.000 de lei

Inspectoratul de Jandarmi al Județului Cluj ne-a transmis că un bărbat din comitetul de organizare al evenimentului a devenit recalcitrant și a proferat injurii la adresa cântăreței, fiind amendat cu suma de 1.000 de lei

Jandarmii au mai precizat că bărbatul cu pricina a devenit violent, a refuzat să se legitimeze, fiind necesara imobilizarea acestuia și ulterior încătușarea.

Amenda a fost aplicată la Legea 61, privind ordinea și liniștea publică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *