, ,

Curtea Spitalului Județean de Urgență, o rușine și o pată neagră pe emblema „orașului de cinci stele”. Boc și Tișe se fac că nu văd

Posted by

Curtea renumitului Spital Județean de Urgență Cluj a ajuns o rușine locală și o pată neagră pe emblema orașului de cinci stele, fiind plină de gropi și cratere, mai ales în zona secțiilor de Psihiatrie și Neurochirurgie, iar ambulanțele circulă cu dificultate.

Situația a fost semnalată, din nou, de deputatul de Buzău Emanuel Ungureanu, care susține că oamenii internați cu probleme psihice ar merita un mediu mai prietenos unde să își urmeze tratamentul.

„Cratere în curtea secției de Psihiatrie a Spitalului Județean Cluj! Cer noii conduceri a Spitalului Județean Cluj măsuri urgente de remediere! Oamenii care au probleme psihice ar trebui să aibă un mediu cât mai prietenos cât timp sunt internați ori tranzitează zona.

În imaginile de mai jos puteți să vedeți și voi ce vede o persoană care face tranzitul între Secția de Psihiatrie și Secția de Neurochirurgie de la Spitalul Județean Cluj. Este o cale de acces plină de gropi și noroi pe care se află și un punct gospodăresc infect. Situația este identică cu cea de pe vremea fostei conduceri.

În această zonă găsim aruncați saci cu deșeuri medicale care nu ar trebui depozitați în acest mod.

Atenție! Imaginile de mai jos au fost filmate la doar 250 de metri de Primăria Cluj-Napoca! O primărie bogată care ar putea investi în Sănătate dacă ar dori.

Mai mult, clădirea care adăpostește Secția de Psihiatrie arată ca o închisoare, iar pe lângă clădire nu există nici măcar bănci ori spații verzi.

În primul mandat a trebui să intervin de mai multe ori în sedințele de consiliu local și am făcut mari eforturi pentru a obține fonduri pentru asfaltarea căilor de acces către clădirile Spitalului Județean de pe strada Clinicilor.

Aștept explicații publice de la conducerea Spitalului Județean cu privire la acest aspect dezolant pe care îl găsim în curtea unei importante secții”, a atras atenția Emanuel Ungureanu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *