EVENIMENTE, SPORT

Dan Petrescu a făcut o criză de nervi la meciul cu FCSB. A vorbit despre un cartonaș roșu la o fază inventată

După meciul de fotbal dintre CFR Cluj și FCSB, pierdut de clujeni cu 0 la 1, Dan Petrescu a răbufnit. La conferința de presă, Petrescu a spus că arbitrul meciului a favorizat pe cei de la FCSB atunci când a dat cartonaș roșu unui jucător de la CFR Cluj, în urma unei faze inventate.

„N-am văzut un cartonaş roşu în viaţa mea aşa, într-un meci aşa de important unde se decide titlul. Nu înţeleg cum poţi să dai un cartonaş roşu la o asemenea fază, este incredibil. Noi am primit faulturi de astea 100 în campionat şi maxim a fost galben. N-ai cum să influenţezi un rezultat cu asemenea decizie şi a stricat meciul, părerea mea.

Arbitrul a lăsat azi 5 minute de prelungire şi cu 10 secunde înainte de 95 a fluierat. Nu mi se pare corect. Petrila scapă singur cu portarul şi după un minut fluieră henţ: ‘Stai, bă, că n-a fost nici henţ. Lasă-ne să scăpăm şi noi cu portarul’. Nu aveam voie să dăm gol. Sunt lucruri care m-au supărat şi sunt lucruri decisive în istoria unei echipe şi într-un an greu pentru noi, în care am muncit foarte mult, să pierdem într-un asemenea fel. Un egal era just azi.

(Reporter: A fost un rezultat influenţat de arbitraj?) Cum să nu, normal… dacă dai roşu fără să fie roşu. Pot să fiu suspendat, nesuspendat, nu mă interesează. Nu se dă roşu la un asemenea meci. În România dacă se pune presiune pe arbitru… cine a pus presiune a câştigat, bravo lor. Noi tăcem din gură şi vedem cum suntem trataţi. Dacă noi în deplasare o să primim vreun roşu vreodată, atunci eu mă voi lăsa de antrenorat… adversarul să ia roşu. La noi nu se întâmplă, nici penalty, nici roşu. Arbitrul a fost influenţat de declaraţiile de dinaintea meciului”, a declarat Dan Petrescu, după CFR – FCSB 0-1”, a spus Petrescu.

Foto: Sport Pictures

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*