Dănileț nu îl vede pe Iohannis la NATO: „Ar fi o catastrofă”

Posted by

Dănileț nu îl vede pe Iohannis la NATO. Fostul judecător clujeannu vede cu ochi buni candidatura președintelui României pentru funcția de secretar general al NATO, pe care o consideră o catastrofă, în care el nu a știut să conducă România în cei 10 ani petrecuți la Cotroceni.

Dănileț nu îl vede pe Iohannis la NATO
Dănileț nu îl vede pe Iohannis la NATO

Cristi Dănileț a reamintim despre modul în care Iohannis a decis să lase justiția pe mâna politicienilor, iar armata pe mâna nimănui.

„Iohannis a lăsat justiția pe mâna politicienilor, poliția pe mâna interlopilor, armata pe mâna nimănui, a distrus serviciile secrete, a îmbolnăvit Curtea Constituțională și a aruncat în aer mediul de afaceri. Ne-a păcălit acum doi ani că intrăm in Schengen.

A păcălit europenii că MCV trebuie ridicat. Suntem înapoi in anii 90. Dar, cel mai mare rău pe care l-a făcut Iohannis este acesta: a distrus învățământul. Ca profesor, ne-a aburit 8 ani cu programul lui „România Educată” și a promulgat doua legi ale învățământului pline de imperfecțiuni, din care nu înțelegi nimic, care au dus la antagonizarea profesorilor și escaladarea conflictelor, inclusiv fizice, din școli”, a scris fostul judecător pe o rețea de socializare.

„Cel mai mare turist al țării”

De asemenea, Cristi Danileț a mai afirmat că Iohannis va rămâne în istorie ca fiind „cel mai mare turist al țării”, președintele vizitând lumea pe banii românilor.

„Va rămâne in istorie cu numele de „cel mai mare turist al țării”. A vizitat lumea pe banii nostri, dar nu vom ști niciodată câți, căci a trecut totul la secret. A avut program de la 8 la 16, cu doua zile de weekend pentru a merge la Sibiu. Program de bugetar pilos. Un președinte care și-a început mandatul citind de pe foi și care îl sfârșește citind de pe prompter. Fără inițiative, fără întâlniri informale, fără conferințe de presă.

Un președinte trăind în înalturi, rece si distant, fără emoții, fără carismă. Un fel de AI biped, dar fără I. România a devenit o autocrație sub ultimul mandat al lui Iohannis. El a fost ghinionul nostru: pas cu pas ne-a distrus. Statul a eșuat. El nu a știut să conducă o țară, cum naiba sa conducă o alianță militară?! Numirea lui Iohannis la NATO ar fi o ca-tas-tro-fă!”, a conchis fostul judecător.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *